Scheiding Rafael en Sylvie van der Vaart een mediahype

Was de media vorig jaar nog druk bezig met Badr Hari en Estelle Cruijff, nu storten de media zich massaal op de scheiding van Rafael (29) en Sylvie van der Vaart (34). Zelfs Nikkie Plessen en medium Sarina worden in het verhaal betrokken. Media van Duitsland tot Korea besteden aandacht aan deze breuk. Welke geruchten gaan nu allemaal de ronde?

Nikkie Plessen zou mede schuldig zijn geweest aan de scheiding tussen Rafael en Sylvie meldden diverse media. Zij zou Rafael veelvuldig hebben belaagd met SMS’jes. Dit lijkt een onzinverhaal, want in december poseerde Nikkie nog samen met Sylvie in Dubai. In een verklaring liet Nikkie dan ook weten met zowel Sylvie als Rafael bevriend te zijn en doet de roddel af als onzin.

Nu zou ook medium Sarina wel eens verantwoordelijk kunnen zijn voor de breuk volgens weer andere media. Het moet niet gekker worden. In de Duitse media wordt zelfs getwijfeld aan de rol van hartsvriendin Sabia Boulahrouz in deze. Sylvie zou volgens de media op haar trouwdag in 2005 al hebben aangevoeld dat het mis zou lopen met haar huwelijk, omdat ze een kaars niet brandend kreeg. En dan is er nog de roddel dat Rafael een klap zou hebben uitgedeeld, waar zelfs broer Fernando van der Vaart zich over uit laat in de media: ‘Dat zou hij nóóit doen!’. Hoe wrang dat Sylvie in haar column schrijft over 2013 ‘een knaljaar’… Carlo Boszhard en Irene Moors springen ook nog eens bovenop de scheiding en zullen ze na gaan doen in de TV-kantine.

Ondertussen zien we overal beelden van een koffie-drinkende en shoppende Sylvie van der Vaart-Meis, iets waar wij absoluut niets van begrijpen. Waarom ga je jezelf zo uitgebreid in het openbaar tonen als je wellicht verdriet zou hebben van deze scheiding en je weet dat de media op de loer ligt? Ze zal toch niet met een lege kledingkast te kampen hebben gehad? Wordt ongetwijfeld vervolgd…

Photo Credit: Hubert Burda Media via Compfight cc

Lees ook:‘Rafael van der Vaart en Sabia Boulahrouz nu samen’
Lees ook:‘Sylvie en Rafael van der Vaart proberen het weer samen’
Lees ook:Geen hereniging Sylvie en Rafael van der Vaart
Lees ook:‘Sabia ‘Bouhlarouz’ is zwanger!’
Lees ook:Rafael van der Vaart en Sylvie uit elkaar!

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Scheiding Rafael en Sylvie van der Vaart een mediahype

  1. Herna

    Ik begrijp ook niet dat Sylvie zo nodig moet gaan shoppen en buiten de deur moet gaan eten. Laat ze zich eens een keer bezig houden met Damian. Dat jochie wordt groot gebracht door nanny’s. Sorry maar je bent geen goeie moeder als je in deze situatie de stad onveilig maakt met een rits fotografen achter je aan terwijl Damian thuis met de nanny zit.

      /   Reply  / 
  2. Redactie Auteur

    Helemaal mee eens Herna!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>