Rubriek: Christian Looman

Christian’s Column: Back on track!

Sorry voor een korte afwezigheid hier op Glamourblog… Did you miss me? Maar door wat verblijf in het buitenland, zat het er even niet in om mijn column op tijd in te leveren en bovendien wilde ik jullie niet vervelen met hoe lekker het was in Venetië, Dubrovnik, Corfu, Santorini, Sicilie, Napels, Capri, Rome, Florence en Barcelona… Al helemaal niet als het hier maar niet echt wil zomeren… Maar ik heb een heerlijke vakantie gehad en ik hoop jullie ook of als je nog moet gaan; een heerlijke vakantie gewenst. Maar we zijn weer back on track en de agenda vult zich weer met vele leuke en interessante afspraken.

Lees verder

Christian’s Column: Life After Football en meer

Door de rare afgelopen weken met onder andere Pinksteren is de column er even bij in geschoten, maar hier is ie dan weer. Niet dat ik niet voldoende mee heb gemaakt om met jullie te delen, maar het waren van die rare dagen en ook nog eens ontzettend lekker weer dat weekend dat ik er ook even heerlijk van heb genoten. Mijn motto is altijd pakken wat je pakken kan op weergebied want zoals we inmiddels ook weer hebben gemerkt; het mooie weer kan zo weer voorbij zijn.

Lees verder

Christian’s Column: Christian goes international

Afgelopen week was het dan eindelijk zo ver. De internationale acteur, producer en regisseur Lorenzo Lamas was in Nederland en ik was gevraagd om de PR en publiciteit te verzorgen. Ongetwijfeld heb je op Glamourblog al het verslag gelezen dat hiervan gemaakt is. Maar ik kan er natuurlijk niet om heen om er in mijn column aandacht aan te besteden want hoe leuk is het als je voor zo’n bekende Amerikaanse TV Ster gevraagd wordt om de PR te doen.

Lees verder

Christian’s Column: B-Fashionable & More

Deze week was het dan eindelijk zo ver. Na maanden van voorbereiden was het moment daar. De officiële opening van B-Fashionable aan de Keizersgracht in Amsterdam. Wij waren door de eigenaren gevraagd om de opening te organiseren en de PR eromheen te verzorgen. En zo geschiedde dat maandag 23 april jl. onder grote belangstelling de nieuwste beautyzaak in Amsterdam geopend werd.

Lees verder

Christian’s Column: Gaat het weer een beetje, Meneer Looman?

‘Gaat het weer een beetje… meneer Looman?

Velen kennen allemaal nog wel deze slogan van het tv-programma ‘Glamourland’ van Gert Jan Droge. Het programma ging over feesten en partijen die er waren en waar een verslag van gemaakt werd. Nou de afgelopen twee weken waren vol met leuke events en uiteraard drukke werkzaamheden. Dan komen die bekende woorden die altijd aan het einde van het programma werden gesproken weleens boven; ‘Gaat het weer een beetje, meneer Droge?’.

Lees verder

Christian’s Column: Welkom in mijn wereld!

Een paar weken geleden werd me gevraagd of ik interesse had om een column te gaan schrijven voor Glamourblog. Een website die ik regelmatig bezoek en die me op de hoogte houdt van alles wat er speelt in entertainment- en glamourland. Ik was uiteraard zeer vereerd, maar vroeg me toch af ‘why me’? Het antwoord was eenvoudig: ‘omdat je werkzaam bent in de entertainmentindustrie en bepaald geen saai leven hebt. Leuk als je de lezers daarin wilt meenemen’ . En dus zei ik ‘ja’ en kun je vanaf nu tweewekelijks meegenieten van wat ik zoal mee maak in mijn zeker niet saaie leven. Maar laat ik beginnen me voor te stellen zodat je enig idee hebt wie ik ben en wat ik doe.

Lees verder