Rubriek: Dewi’s Diary

Dewi’s Diary: BRRRRR… WINTER!

Ja mensen, de winter is officieel begonnen. WAT een kou! Ik ben niet echt een wintermens, kan slecht tegen kou, dus wat dat betreft komt het wel goed uit dat ik nu in de fase van het opnemen van mijn album zit, dan ben je meer binnen als buiten Ik ben ZO excited, kan er eigenlijk nog weinig over vertellen, omdat nog niet alles af is, maar ik kan jullie vertellen, het wordt echt een VET album. Wel super spannend ook, ik begin me steeds meer te realiseren dat het album straks in de winkel ligt, en dan is het aan JULLIE of ik daadwerkelijk ook door kan, het hangt er natuurlijk vanaf hoe vaak die over de toonbank gaat hahaha! We blijven positief. Meer kan ik niet doen!

Lees verder

Dewi’s Diary: Alles komt goed…

Het was weer een veelbewogen periode de afgelopen tijd. Iets wat op mij het meeste indruk heeft gemaakt was de actie “Sta op tegen Kanker” waar ik mijn bijdrage aan mocht leveren. Samen met m’n collega’s Alain Clark, Boris, Stevie Ann, Glennis Grace, Edsillia Rombley en Waylon zongen wij het actielied “Just Stand Up”. Middels een live tv-uitzending hebben we met z’n allen inmiddels 50.000 donateurs weten binnen te halen voor dit belangrijke doel.

Lees verder

Dewi’s Diary: WERK, WERK en nog eens WERK!

Om maar meteen met de deur in huis te vallen; het artiestenleven is niet alleen maar rode lopers en champagne. Integendeel!
Het is, net als elke andere baan, gewoon kei- en keihard werken. Als je keihard werkt en er staat weinig tegenover, omdat het geen vruchten afwerpt, kan het wel eens erg demotiverend werken, maar op deze manier is het super motiverend! Want overal waar ik kom, merk ik dat mijn single heel goed ontvangen wordt, mensen super enthousiast zijn, en ik merk steeds meer dat het me gegund wordt. Ik denk, dat dat laatste het allerbelangrijkste is! Dat geeft elke artiest kracht.
Lees verder

Dewi’s Diary: Viva Las Vegas!

Om even heel eerlijk te zijn, ik ben geen held. Ik heb vliegangst, hoogtevrees, gevoelig voor jetlags en moet sowieso altijd heel erg wennen aan een nieuwe omgeving, andere temperatuur, ander eten, etc. Alles wat tegen me werkt op het moment dat ik ver de grens over zou willen voor mijn muziek. Dus toen ik te horen kreeg dat we naar Las Vegas af zouden reizen voor opnames voor m’n videoclip, en ook nog eens een fotoshoot, en daar 5-6 dagen zouden verblijven, was ik erg enthousiast, maar tegelijkertijd ook erg gespannen! Hoe ging ik dat voor elkaar boksen? Of sterker nog; hoe gaat dat efficient georganiseerd worden? Na een paar weken puzzelen met data’s, mogelijkheden, styling, visagie (die daar geregeld moest worden) en beschikbaarheid, zo tussen de promotie periode van SOUR door, was het dan ECHT zo ver. Op naar Las Vegas! Waarom ook niet?!!

Lees verder

Dewi’s Diary: Niet single, maar wel fabulous

Het was me het weekje wel… Vorige week lekker geborreld op het 100%NL strandfeest, mijn aankomende single ‘Sour’ akoestisch opgenomen voor de B kant. Hier hebben we een homemade videoclipje van gemaakt.

Op maandag begon deze week al goed; ik was genomineerd als Single and Fabulous BN’er. Erg leuk! Dat single, hmm, dat is inmiddels niet meer zo, maar dat je ook als fabulous wordt aangemerkt, dat vind ik wel bijzonder leuk. De andere genomineerde die ik het meest bewonder is Carice van Houten, dat is zo’n mooie en krachtige vrouw, die haar BN’er-schap ook inzet om iets te betekenen voor anderen. Dat vind ik zo mooi en inspirerend!
Lees verder

Dewi’s Diary: London Baby!

Hallo lieve lezers van Glamourblog. De komende weken deel ik met jullie mijn avonturen rondom de lancering van mijn nieuwe muziek. Mijn nieuwe single “Sour” verschijnt eind deze maand. Lees alles over de opnames van deze single in de eerste Dewi’s Diary

WOW! Nadat ik eindelijk een platencontract had getekend bij DieselJoyRecords, werd mij al gauw verteld dat ik voor mijn eerste single naar Londen zou gaan om met niemand minder dan Pete Boxta te gaan werken, een groot producer in Engeland, die onder andere al met de Sugababes, Christina Aguilera, Leona Lewis en vele andere grote artiesten heeft gewerkt en nog steeds mee werkt! Deze man had een te gek nummer geschreven, genaamd “SOUR”, en toen ik dit nummer voor het eerst hoorde, was ik meteen verkocht. Het paste precies bij de nieuwe sound die ik ten gehore wilde brengen voor mijn nieuwe album. Zo gezegd, zo gedaan; op naar Londen!

Lees verder