Rubriek: Backstage

BAMMERDEBAM!

Wij zijn gek op lijstjes zo aan het eind van het jaar! Vooral lijstjes waar we zelf in voorkomen. Of onze hoofdredactrice Angel Mulder in dit geval. Mocht ze eerder dit jaar al een notering in de lijst van ‘lekkerste Twittermeisjes’ op haar CV bijschrijven, nu blijkt haar fanclub bij Geen Stijl haar ook nog in de lijst van 50 Beste Journalisten van 2014 te hebben geplaatst!

Lees verder

BAM! Lekker Twittermeisje!

BAM! Terwijl onze hoofdredactrice Angel Mulder druk in ‘Vive la France’ bezig was met het testen van een franse bolide voor onze rubriek wHeels werd zij plotsklaps gebombardeerd tot Lekker Twittermeisje op Geen Stijl. Een van de 50 welteverstaan… Lees verder

Backstage: De Persreis

Eens in de zoveel tijd heb ik het geluk uitgenodigd te worden voor een buitenland tripje met een of ander merk. Lekker luieren is er dan niet bij. Het zijn vaak hele intensieve tripjes, waarbij je, meestal in zo’n 24 tot 36 uur, een druk programma voorgeschoteld krijgt. Op de een of andere manier vind ik de automotive persreisjes toch altijd wel het leukst en dan niet alleen om de mooie hotels en de schitterende lokaties. Op pad met een groep van zo’n 20 mannen is namelijk een ervaring op zich…

Lees verder

Backstage: Maffiamaatjes in Marbella

Als hoofdredactrice van Glamourblog.nl ben ik natuurlijk niet vies van een beetje ‘glamour en jetset lifestyle’. Toch blijf ik als nuchtere Rotterdamse met twee benen op de grond staan. Ik besef dat ik bevoorrecht ben, omdat ik door mijn werk regelmatig op de meest bijzondere plekken in Europa kom. Maar zelf zoek ik ook zo af en toe de leuke plekken in Europa op. Persoonlijk ben ik verslaafd aan Spanje en dan vooral aan Ibiza. Die liefde leidde er onder meer toe dat ik een website publiceer over Ibiza, een webshop run met de leukste en lekkerste producten uit Ibiza en inmiddels ook services aanbied op Ibiza. Afgelopen week bezocht ik de ‘mondaine’ badplaats Marbella. Even een paar dagen shoppen, genieten en, als autofreak, vergapen aan de meest mooie en bijzondere auto’s.
Lees verder

Backstage: Achter de Schermen bij Glamourblog

Hallo lieve allemaal!

Hebben jullie me gemist? Duizend maal excuus dat ik al een tijdje niets van me heb laten horen. Zoals ik de laatste keer al meldde stonden er geen hele spannende dingen op het programma en om jullie nu te vervelen met mijn kantoorbeslommeringen vond ik toch wat aan de saaie kant, vandaar… maar ik ben er weer!

Lees verder

Backstage: Achter de schermen bij Glamourblog.nl

Hai allemaal,

De afgelopen weken heb ik het gevoel alsof ik in mijn koffer geleefd heb. Ik had mijn koffer nog niet uitgepakt of ik kon hem alweer inpakken voor de volgende trip naar het buitenland. Zoals ik in mijn vorige dagboek al liet weten stond Wenen, Londen en Berlijn op het programma en dat in drie weken tijd. Maar goed, daardoor heb ik wel weer veel te laten zien in mijn foto-dagboek, dus laat ik maar snel van start gaan. Bedankt trouwens voor alle leuke reacties die ik via de mail en twitter mocht ontvangen op mijn dagboek. Ik moet er nog wel enorm aan wennen om alles in het openbaar te gooien, maar blijkbaar wordt het erg gewaardeerd.

Lees verder

It’s time for Mii! met Rob Kamphues

Nederlanders zitten behoorlijk wat uren in de auto. Ruim 60 procent van de mannen gebruikt deze tijd voor zichzelf om te ontspannen, nog niet eens de helft van de vrouwen gebruikt de ‘auto tijd’ voor wat me-time. Dat terwijl zij toch gemiddeld 5 uur per dag in hun bolide zitten en deze tijd heel goed voor zichzelf kunnen opeisen. Met name file en verkeerd rijden zorgen bij vrouwen voor stress in de auto. Herkenbaar? Jazeker! Enkele dagen terug werd ik daarom gevraagd of ik 2 uurtjes ‘Mii Time’ in wilde lassen. Poeh, ik heb het nogal druk, maar goed… de uitnodiging klonk veelbelovend en dus ging ik samen met Rob Kamphues op pad voor mijn Mii Experience…

Lees verder

Backstage: Achter de Schermen bij Glamourblog

Lieve lezers,

Toen ik een aantal weken terug in een gezelschap liet vallen dat ik op zoek was naar een leuke nieuwe Glamourblog columnist kreeg ik de reactie: “Waarom ga je zelf geen columns schrijven? Je maakt genoeg mee!” Inderdaad, mijn leventje is niet bepaald saai te noemen, maar om daar nou elke twee weken een column aan te wijden, leek mij een beetje te veel van het goede. Toch heb ik besloten jullie een kijkje te gunnen achter de schermen van Glamourblog en dit door een regelmatig foto-dagboek. Want wat is nu leuker dan bij de verhalen die we schrijven ook wat foto’s te bekijken en dingen te zien, die normaal niet in een artikel geplaatst worden..? Dus, vanaf deze week, neem ik jullie mee op een reis door mijn polaroids. Ik neem je mee op reis, achter de schermen bij pers-events, feestjes en nog veel meer. Enjoy!
Lees verder