BAMMERDEBAM!

Wij zijn gek op lijstjes zo aan het eind van het jaar! Vooral lijstjes waar we zelf in voorkomen. Of onze hoofdredactrice Angel Mulder in dit geval. Mocht ze eerder dit jaar al een notering in de lijst van ‘lekkerste Twittermeisjes’ op haar CV bijschrijven, nu blijkt haar fanclub bij Geen Stijl haar ook nog in de lijst van 50 Beste Journalisten van 2014 te hebben geplaatst!

Geen Stijl noemt Angel de ‘Beste Glamourjournaliste van Nederland’. Wow!

Okee, het is dan wel op de 48e plek, onder ene Robbie Hasselt, beter bekend als Toyboy nummer 2 van Onno Hoes, je weet wel, die jongen die zo lekker kan spellen. Dus ja, hoe serieus gaan we dit lijstje nemen? Maar Angel horen we niet klagen: “Ik sta in een lijst tussen best nog wat leuke namen, dus ach… I am happy”.  Het wachten is tot Miss Mulder weggekocht wordt door Geen Stijl’s zusje, Glamora.ma!

Bekijk de hele lijst hierrrr!

Lees ook:Albert Verlinde nu zelf onderwerp roddel: ‘Onno gaat vreemd’
Lees ook:Albert Verlinde en Onno Hoes gaan scheiden!
Lees ook:Albert reageert op roddel vreemdgaan Onno in Boulevard
Lees ook:Première ‘Legally Blonde’ opgedragen aan Antonie Kamerling
Lees ook:Antonie Kamerling (44) overleden, zelfmoord

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>