Rubriek: Sharon Schrijft (Sharon Kips)

Sharon Schrijft: Dromen komen uit

Wat een tijd! Er is zoveel gebeurd sinds mijn laatste blog in Juli. In augustus had ik even blog-vakantie en zou ik in September weer starten met bloggen. Eind augustus voelde ik mij op z’n zachtst gezegd raar, ik was kattig, rusteloos en kreeg voor het eerst in mijn leven zomaar dikke voeten. Toen ik ook nog over tijd was ging er een lampje branden. En ja hoor, de zwangerschapstest wees uit: zwanger!

Lees verder

Sharon Schrijft: Klassiek

Het leven kan soms zomaar ineens omslaan. Van een zon overgoten mooie dag naar storm en regen. Zo moest ik begin vorige maand (mei) geheel onverwachts afscheid nemen van mijn oma. Na een kort ziekbed overleed ze plotseling. In die week stond mijn wereld even stil. En juist in die week moest ik de zangpartijen voor mijn eerste gospelalbum “Amazing Grace” inzingen… Op dat soort momenten realiseer je je hoe zeer zingen een emotionele bezigheid is. Pas na de uitvaart kon ik enigszins verder… want het leven gaat door en dat merk je het meest wanneer je weer gewoon aan de bak moet.

Lees verder

Sharon Schrijft: Eerste Gospel album komt eraan!

Afgelopen Koninginnedag was ik een keertje niet op een podium te vinden, maar in een winkelcentrum in Oberhausen (Duitsland). Samen met Gilbert en mijn schoonouders en schoonzus. Het was super gezellig, maar achteraf had ik wel te doen met mijn schoonvader en Gilbert. Over de hele dag genomen zaten ze meer op een bankje te wachten met tassen dan dat ze lekker zelf aan het shoppen waren. En ze zagen er best schattig uit op een bankje En als je denkt dat het aantal tassen op de foto wel meeviel dan kan ik je nu al zeggen dat er genoeg tassen buiten beeld zijn

Lees verder

Sharon Schrijft: A Classical Evening

14 april mocht ik weer met Jan Vayne spelen tijdens de Trouwbeurs in Kampen. Wat een ontzettend briljante pianist is hij! Tussen de bruidsmodeshow speelden Jan en ik twee liedjes; I will always love you en Loving you. I will always love you werd een compleet ander lied door zijn bizarre improvisaties. Niet normaal dus

Lees verder

Sharon Schrijft: Op reis

We zijn weer thuis! And it is good to be home Vooral als je ziek bent. Manlief nam de bacillen vanuit Holland mee en die vierden eenmaal feest in het warme en vochtige klimaat in Jakarta. Tijd voor ziek zijn was er niet want onze agenda zat bomvol. Familie en vrienden ontmoeten, zingen en veel vliegen van eiland naar eiland stonden op het programma.

Lees verder

Sharon Schrijft: Incognito

Aankomende zaterdag mag ik zingen tijdens een spinning fundraiser voor het Sophia Kinderziekenhuis. Sporters fietsen dan om zoveel mogelijkgeld in te zamelen. Op de sportschool doe ik vaak aan spinning (indoorfietsen op muziek waarbij een sportinstructeur de fietsroute bepaalt dmv versnellingen en zittend en staand fietsen). Ik zweet normaal niet zo extreem maar met spinning lijkt het zweet wel uit alle poriën uit mijnlichaam te stromen :-s. Gelukkig zie ik vaak genoeg mensen naast mij waarbij het zweet op de grond drupt… zover ben ik gelukkig niet. Maar morgenavond mag ik lekker naar anderen kijken terwijl zij zich te pletter fietsen en ik een beetje zing, en in plaats van voor de eigen calorieën ditmaal voor het goede doel, hoe vet is dat!

Lees verder

Sharon Schrijft: Merrrrry Christmas!

Het is bijna zover! Kerst!
Ik ben gek op Kerst. Voor mij is Kerst wat voor velen Sinterklaas is. Met Kerst komen bij ons de cadeau’s onder de boom en is het feest met veel eten en drinken en samenzijn met de familie. Dit jaar word het de eerste Kerst die Gilbert en ik thuis vieren. Ik weet nog heel goed dat we vorig jaar ontzettend baalden omdat ik met Kerst op het podium stond tijdens de Kerstuitzending van Popstars. Toen zei ik tegen Gilbert dat ik in de toekomst echt met Kerst vrij wil zijn. Zoals het Sinterklaasfeest voor sommigen ‘heilig’ is, is Kerst dat voor mij

Lees verder

Sharon Schrijft: Zuid Afrika

Zuid Afrika was te gek! Op 1 december was het World Aids Day. Overal in de wereld staat met dan even stil bij alle HIV/Aids slachtoffers en bij de helden die de strijd voeren tegen dit virus. Het ‘Africa Aids center for HIV/AIDS Management‘ van de Stellenbosch University is ook zo’n held. Naast educatie voeren zij ook preventie programma’s uit in Zuid Afrika d.m.v. muziek en theater in sloppenwijken.

Lees verder

Sharon Schrijft: Christmas & Family

Vorige week zaterdag mochten Gilbert en ik op uitnodiging van Henkjan en Petra Smits plaatsnemen aan een van de tafels tijdens het Sharing Succes Benefiet Gala diner in Huis ter Duin. Het was een avond vol glitter en glamour, fantastisch eten (7 gangen diner bereid door verschillende sterren chefs) en prachtige optredens van Dean Saunders, Sandy Kandau en Rob de Nijs.

Lees verder

Sharon Schrijft: Reizen met kinderen

Een van mijn favoriete TV zenders tijdens het ‘huishouden’ doen is Travel Channel. Zoals de naam al zegt gaat deze zender over reizen. Verschillende programma’s nemen je overal over de wereld mee en dat is zo leerzaam. Zo ontdek ik waar ik zeker nog een keer naartoe zou willen. Australië, West-kust America, Japan, en het is veel leuker te kijken naar exotische bestemmingen dan naar de overvolle wasmand Maarja… ik ben inmiddels al bijna 28 jaar oud (a.s. 17 nov ben ik jarig) en ik begin ook al na te denken over het krijgen van kids…

Lees verder

Sharon Schrijft: Koukleum

Spreuk: Is oktober warm en fijn, het zal een scherpe winter zijn, maar is het nat en koel, ‘t is van een zachte winter een voorgevoel!
De eerste twee weken van oktober waren heerlijk warm Wat een fijne overgang was dat van Hawai’i naar Holland. Het was bizar buiten te lopen in mijn zomerjurk en te BBQ-en op 1 oktober. Maar afgelopen week veranderde alles.

Lees verder