Hans Klok eet een hapje mee! Jij ook?

Bij Lassie hebben ze iets te vieren. Hun Toverrijst bestaat namelijk 50 jaar. In dit kader biedt Lassie de kans aan 50 goochelaars uit heel het land om op 9 juni hun kunsten te vertonen aan niemand minder dan Hans Klok. De magische dag is volgepland met festiviteiten, waarbij Hans Klok zelf ook een show weggeeft. De bekende illusionist presenteert namelijk een nog nooit eerder door hem vertoonde truc aan alle aanwezigen. Jij kunt daarbij aanwezig zijn!

Toveren met rijst
Iedereen kan zich opgeven voor het event: van goochelaars in de dop tot ervaren amateur, van jong tot oud. Zelfs ontdekt worden behoort tot de mogelijkheden, want de bekende illusionist Hans Klok gaat namelijk alle 50 trucs langs en kiest de allerbeste uit. Deze geluksvogel wordt beloond met een eervolle Toverbokaal, ongetwijfeld waardevol advies van Hans Klok en natuurlijk eeuwige roem vanuit Lassie.

Waaraan moet de truc voldoen?
o    De truc zelf mag een bestaande of zelf verzonnen truc zijn. Het mag groot, het mag klein. Met of zonder assistent of attributen.
o    De goochelaars krijgen een tafel van 2 meter breed tot hun beschikking, hierop moet de truc plaatsvinden.
o    De enige voorwaarde is dat er op de een of andere manier een Lassie Toverrijstkorrel of pak wordt verwerkt in de truc.
o    De trucs worden beoordeeld op uitvoering, originaliteit en presentatie.

In het midden van de sliert van 50 goochelaars staat het podium met onze eregast Hans Klok. De meester zelf kookt hier de ultieme truc voor, nooit eerder in de buitenlucht vertoond. Op dit zelfde podium mag de winnaar zijn truc nogmaals tonen aan het publiek.

Hans Klok eet hapje mee
Bij het event is zowel publiek (genodigden) als pers aanwezig en bovendien komt de burgemeester van Wormerland een kijkje nemen. Het programma bestaat uit de volgende festiviteiten:
11.00: Simultaan optreden van de 50 goochelaars
11.50: Show van Hans Klok
12.00: Toverrijst lunch
12.30: Stemmentelling en jurering
12.45: Prijsuitreiking door Hans Klok o.l.v. Quintis
13.00: Burgemeester onthult nieuwe straatnaam voor Aanlegstraat
13.15: Mogelijkheid tot rondleiding in fabriek en bezoeken speciaal opgezette tentoonstelling

Het evenement vindt plaats op 9 juni aan de Aanlegstraat 1 bij de Lassiefabriek in Wormer.

Opgeven voor het event

We zijn op zoek naar allerlei soorten goochelaars of illusionisten. Deelname is geheel kosteloos. Opgeven kan via [email protected] Hierbij ontvangen we graag een korte uitleg van de truc, naam en telefoonnummer. En ook met hoeveel mensen je wilt komen. In geval van meer dan 50 aanmeldingen wordt er een selectie gemaakt.

Jij kunt hierbij als kijker aanwezig zijn!
Deze dag is alleen voor genodigden, maar Glamourblog.nl en Shoppen.blog.nl mogen exclusief een aantal plaatsen in het publiek weggeven. Wil jij hierbij aanwezig zijn? Plaats hieronder jouw lekkerste recept met rijst of mail deze aan ons. Onder de lekkerste recepten verloten wij voor elk 2 kaarten voor dit bijzondere event. Meedoen kan t/m 5 juni a.s. Winnaars krijgen op 6 juni bericht.

Lees ook:Albert Verlinde laat zich opsluiten
Lees ook:Video: Spannende premiere Hans Klok
Lees ook:‘Ex Bridget Maasland doet het met assistente Hans Klok’
Lees ook:Hans Klok aan de coke met Pamela Anderson
Lees ook:Vanavond: Luxury Fair in Scheveningen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>