BN’ers achter de balie bij onze favoriete slagerij!

Leuk nieuws: onze favoriete slager steunt Pink Ribbon. Aanstaande zaterdag helpen een aantal BN’ers de ‘slager met een koksmuts’ een handje mee om de ‘roze maand’ bij Hergo in te luiden. De opbrengst van de artikelen met een Pink Ribbon etiket gaat de gehele maand naar de Stichting Pink Ribbon.

Stichting Pink Ribbon heeft als doel om het aantal mensen dat borstkanker krijgt te verminderen en voorlichting te geven over de risicofactoren van borstkanker. Ook gebruikt de stichting het geld voor het verbeteren van de zorg voor borstkankerpatiënten en hun naasten.

Één op de acht vrouwen heeft kans op borstkanker. Zeventig procent van Hergo’s klanten zijn vrouw. “Daarom willen wij graag ons steentje weer bijdragen,” aldus Ralph de Vries, eigenaar van Hergo Slagerijen. “De opbrengst van vorig jaar bedroeg 4.340 euro. We hopen met de bekende Nederlanders die aanstaande zaterdag komen helpen achter de balie, die opbrengst op z’n minst te evenaren.”

Zaterdag 3 oktober, tussen 12:30 en 14:00 uur zullen een aantal bekende Nederlanders, waaronder Quinty Trustfull, Lieke van Lexmond, Bastiaan en Tooske Ragas helpen om in de slagerij de ‘roze artikelen’ te verkopen. Je vindt Hergo op deBeethovenstraat 47-49 in Amsterdam.

Lees ook:Pink Ribbon Magazine morgen in de winkel
Lees ook:Victoria Koblenko geeft Pink Ribbon-Agila weg
Lees ook:Agenda’s voor het goede doel
Lees ook:Video: Sterren stralen op Pink Ribbon Gala
Lees ook:BN’ers trotseerden de Alpe d’Huez

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>