Frank Boeijen vervangt Jan Smit bij Borsato & Friends


Niemand minder dan Frank Boeijen zal vanavond Jan Smit vervangen tijdens het Marco Borsato & Friends-concert. Jan Smit zal vanavond niet op de planken staan wegens ziekte. Hij werd vanmorgen opgenomen in het ziekenhuis.

Jan Smit werd vanmorgen opgenomen met een gehoorgangontsteking. Al zijn optredens zijn tot woensdag afgezegd. Dit houdt natuurlijk ook in dat Smit vanavond niet aanwezig kan zijn bij Marco Borsato & Friends. Gelukkig vond concertorganisator Mojo een vervanger in Frank Boeijen. Ook Guus Meeuwis zal vanavond niet op het podium staan. Wie hem gaat vervangen, is nog een verrassing.

Frank Boeijen werd in de jaren ’80 populair met de Frank Boeijen Groep. Zij hadden hits met onder andere Linda, Zwart-Wit, Kronenburg Park en Zeg me dat het niet zo is. Begin volgende maand verschijnt zijn nieuwe album Camera, alweer het 23e album van de zanger.

Jan Smit zal op het Mega Piraten Festijn dat op zaterdag 24 oktober plaatsvindt in de RAI in Amsterdam vervangen worden door Gerard Joling.

Foto: Maarten Corbijn

Lees ook:Kerst met… Jan Smit
Lees ook:Concerten Marco Borsato & Friends uitverkocht!
Lees ook:Inboedel TEG geveild: Gouden platen artiesten gaan weg voor een prikkie!
Lees ook:Jan Smit toch bij Marco Borsato & Friends
Lees ook:Marco Borsato onwel door TIA

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>