50% Korting op de musical Chicago!


Zin in een avondje vol glitter & glamour? Dan ben je bij de musical Chicago aan het goede adres. Chicago is een musical vol mooie dames, glitter en showbabes. Wil jij op vrijdag 18, zaterdag 19 of zondag 20 december 2009 naar de musical Chicago in De Meervaart? Bestel dan snel je kaarten via onderstaande links en je krijgt 50% korting op je kaartjes!

Chicago volgt het verhaal van Roxie Hart en Velma Kelly, die voor moord in de gevangenis zitten en ieder voor zich strijden voor hun vrijheid. Ze spelen een gevaarlijk spel om de aandacht van de media en van de advocaat Billy Flynn te trekken. De oorspronkelijke musical uit 1975 was zijn tijd ver vooruit.

Chicago is een van de succesvolste shows ter wereld en won vele prijzen. Bekende nummers uit de musical zijn All That Jazz, Cell Block Tango en Razzle Dazzle. In Londen, waar de nieuwe Chicago sinds november 1997 te zien is, is het de langstlopende Amerikaanse musical ooit.

Wil jij met maar liefst 50% korting dit weekend nog naar de musical Chicago? Bestel dan je kaarten via deze links
vrijdag 18 december
zaterdag 19 december
zondag 20 december

Lees meer over de musical Chicago op Musical.blog.nl!

Lees ook:ADV: Shop jij ook regelmatig als een celebrity?
Lees ook:Boom Chicago’s Upgrade or Die (WIN!)
Lees ook:Win VIP-kaarten voor Sandro’s Kitchen op 31 mei!
Lees ook:Glamour op de Musical Awards Nominatie-lunch
Lees ook:Uittip: Ted Neeley op de Amsterdamse Uitmarkt

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>