Tooske en Katja stralend zwanger op voorjaarspresentatie SBS

De voorjaarspresentatie van SBS die vandaag plaats vond in Amsterdam was zoals altijd niet alleen gezellig, maar ook spektaculair. De presentatie werd in een hologram gepresenteerd. Geen echte presentatoren op het podium, op een enkeling na, maar hun hologrammen en speciale effecten. Maar het waren vooral de zwangere dames Katja Schuurman en Tooske Ragas die de show stalen met hun bolle buikjes…

Op een enkele SBS corifee na was vrijwel iedereen aanwezig op de presentatie; Henkjan Smits, Nance, Natasja Froger, Peter R. de Vries, Uri Geller, Alberto Stegeman, Gerard Joling, Jennifer Hoffman, Jonny de Mol, Katja Schuurman en ga zo maar door. Ook het nieuwe SBS-gezicht Renate Verbaan was aanwezig. Zij gaat Het Blok samen met Erik van der Hoff presenteren en het nieuwe programma Met de deur in huis. Ook de vier finalisten van Popstars waren aanwezig. Zij zullen het morgen tegen elkaar op moeten nemen in de spannende finale. Nu stonden ze met zijn vieren op het podium om een Michael Jackson medley te doen.

Qua nieuwe programma’s hebben SBS6, Veronica en Net5 eigenlijk weinig echt nieuwe dingen in het verschiet. Natuurlijk komt SBS met Move Like Michael Jackson vanaf 6 maart. De Nieuwe Uri Geller lijkt ook wel weer spraakmakend te worden met een kandidaat die sterke gelijkenis heeft met The Joker. En Johnny de Mol krijgt op Veronica een programma waarin hij het met uitdagingen op zal nemen tegen andere bekende Nederlanders, wat ons sterk deed denken aan Katje vs De rest. Het meest opvallende nieuwe programma leek ons Coming to Holland, waarin drie buitenlandse prinsen undercover hun prinses in Nederland zoeken.

Op Net 5 zien we vooral weer veel woonprogramma’s. Wel een aantal aanraders wat de internationale series voor de komende maanden betreft: The Pacific, Cougar Town (met Courteney Cox) en The Vampire Diaries. Over alle programma’s lees je overigens uiteraard de komende dagen alles op Zappen.blog.nl.

Zie enkele foto’s van de voorjaarspresentatie hieronder… (klik op de foto voor groter formaat)

Foto’s: Angel Mulder

Volg Glamourblog op Twitter!

Lees ook:Weinig Glitter & Glamour tijdens presentatie SBS
Lees ook:Miskraam voor Katja Schuurman
Lees ook:SBS viert 15-jarig jubileum
Lees ook:Sylvie van der Vaart en Brigitte Nielsen in dansprogramma
Lees ook:Katja Schuurman is zwanger!

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Tooske en Katja stralend zwanger op voorjaarspresentatie SBS

  1. Pingback: Wendy van Dijk hoogzwanger toch op X Factor presentatie | Glamour

  2. Pingback: Renate Verbaan weer zwanger! | Glamour

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>