Eerste editie meidenevent GirlsFair

Glamourgirls, nog niets te doen morgen? Hebben wij een leuke zomerse tip voor je. Op zaterdag 3 juli treden grote namen op tijdens de eerste editie van het grootste meiden event van Nederland; de GirlsFair. Popsensaties als Caro Emerald, Jaap (winnaar X-Factor 2010), Alain Clark, Lisa Lois en topdanser Timor Steffens zijn aanwezig en geven een bruisende show weg aan de aanwezige meiden. De presentatie van het evenement is in handen van niemand minder dan Jim Bakkum.

Op zaterdag 3 juli wordt de Westergasfabriek in Amsterdam omgetoverd tot een walhalla op het gebied van mode, beauty en lifestyle voor meiden. Er kan de hele dag worden genoten van hippe merken, modeshows, hair- en beautyworkshops, leuke aanbiedingen, lekkere hapjes en optredens van bekende artiesten, zoals hierboven genoemd. Dit alles vindt zowel buiten in het zonnetje als binnen in de hippe industriële gebouwen op het terrein plaats.

Naast klinkende namen uit de muziekwereld, zijn er ook bekende bedrijven uit de mode- en beautyindustrie aanwezig:
•    Miss Sporty (Coty) verzorgt make-up workshops en make-overs
•    Fashionshows van Björn Borg
•    Scouts van Paparazzi Modelmanagement
•    Fashionable activiteiten van brancheorganisatie Mitex en IndeMode
•    Genieten van een verfrissend drankje van Energydrink SHE
•    Demonstraties & workshops van StreetSurfing
•    Signeersessies met schrijvers van uitgeverij The House of Books
•    Beauty van Essence
•    Fashionshows met dansact van MET Jeans
•    Fittingroom met red carpet moment van Aaiko
•    Hairstyling van Kinki Kappers

Kortom: een spectaculaire dag voor hippe meiden in de leeftijd van 14 tot en met 24 jaar. Enne: het is girls only, dus… no guys allowed!

Lees ook:Miss Nederland gezocht!
Lees ook:Désiree van den Berg is Miss Nederland
Lees ook:Miss Nederland Gala 2008
Lees ook:Naar New Beauty met Glamourblog.nl! (WIN!)
Lees ook:Eigen kledinglijn voor Golden Girl Betty

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Eerste editie meidenevent GirlsFair

  1. Kessedy

    Laat me raden voor Tien minuten heeft Timor even wat van zijn MJ moves laten zien…HIj kan zeker geen andere danspasjes lijkt wel…hij begint te vervelen, zeker ook omdat hij niks van zich zelf laat zien en alleen maar MJ moves nadoet.nadien is hij super arrogant geworden en zweeft hij nu inplaats van dat hij met beide benen op de grond staat…duurd zeker niet lang of deze jongen zit aan de afgrond.veel waar hij in danst worden die stukken eruit gehaald. zonde!!!

      /   Reply  / 
  2. kim

    Nou ik zou niet graag zijn workshop willen meemaken. zit je dan tussen de kleine kinderen! en zeker niet voor tien minuten. alleen als hij eens met iets nieuws komt dat niet is gekopieerd van een andere artiest os danser dan kan ik respect voor hem opbrengen! laaste tijd komt er alleen maar slechte dingen op internet te staan over hem. en de waarheid doet bij zijn jonge tiener fans erg pijn. maarja, wie had het dan ook verwacht. hij heeft nou eenmaal de 1 na ander meisje.foto’s liegen er niet om. vind het zelf arrogant en een ovendreven gozer. net zoals met zijn schoenen, hij maakt foto’s van schoenen die al jaren in schoenen winkels te zien zijn alleen met een andere kleur veter is het styl vol…nee mensen die dit zo doen willen dus juist niet dat iemand anders het over neemt en TIMOR dit heb jij niet ONTWORPEN!!!! maar de persoon die de schoenen aan hebben.sukkel!!!!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>