BN’ers gooien sneeuwballen voor het goede doel

Holiday on Ice organiseerde donderdag voorafgaand aan de Amsterdam Première van de nieuwe show ‘Energia’ een benefiet evenement ten behoeve van de Mutsaersstichting. Deze stichting zet zich in voor slachtoffers van huiselijk geweld. De genodigden, waaronder een groot aantal bekende Nederlanders, kwamen bijeen in restaurant Zuidpool en werden door Do, special guest van de show en tevens ambassadrice van de stichting, uitgedaagd sneeuwballen te gooien voor dit goede doel.

Holiday on Ice verzilverde het bij elkaar gegooide bedrag: een cheque ter waarde van € 5.000 ,- werd door Andrea Meijers van Holiday on Ice aan Do en voorzitter van de Mutsaersstichting Matthieu Goedhart aangeboden. Vervolgens woonde het gezelschap de feestelijke openingsavond in de RAI Amsterdam bij. Na een succesvolle tour door Nederland is ‘Energia’ nog tot 2 januari te zien in Amsterdam, Maastricht en Utrecht.

Lees ook:Do repeteert met cast ‘Energia’
Lees ook:Do en de cast van Energia beleven succesvolle première in Groningen
Lees ook:Do rijdt geen scheve schaats
Lees ook:Do gaat de Marathon van New York lopen
Lees ook:Een pikante lingerieshow op het ijs

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>