De Glamourblog.nl hoogtepunten van 2010

Zo, 2010 zit er weer bijna op. Nog voordat iedereen aan zijn oliebol begint (natuurlijk gehaald bij AD Oliebollentest winnaar Voskamp in Spijkenisse) en de champagne ontkurkt een mooi moment om even terug te kijken. Het was een fantastisch jaar, 2010, voor Glamourblog.nl Wij hebben een aantal persoonlijke hoogtepunten. Maar wat waren jullie hoogtepunten? Wij bekeken eens waarvoor jullie massaal Glamourblog.nl bezochten in 2010 en zetten de onderwerpen die het meest gelezen werden voor je op een rijtje…

In januari waren het de borsten van Doutzen Kroes die voor een hoog bezoekersaantal zorgden. Ook in februari waren het blote borsten die de aandacht trokken, namelijk die van Marianne Timmer die eind 2010 per direct stopte met schaatsen. Maar ook Joran van der Sloot was een ‘hot topic’ in deze maand. De Playboyfoto’s van Nicolette Kluijver trokken in maart bijna 100.000 bezoekers naar Glamourblog.nl en nog steeds worden deze door veel bezoekers bekeken.

In april was het een zwangere Katja Schuurman die de aandacht trok. Maar ook het nieuws over de blootfoto’s van Dewi Pechler (in Playboy) en Berber Esha Janssen gingen niet ongemerkt voorbij. Dewi zou later ook een dagboek bijhouden op onze website. In mei trok playmate Iris Bakker alle aandacht en wist Jack de Vries ook opeens volop in het nieuws te staan met zijn relatie met Melissa Goede.

Juni stond vooral in het teken van een ‘royal wedding’, namelijk die van de Zweedse kroonprinses Victoria. Ook Joran van der Sloot houdt nog steeds de gemoederen bezig, zeker nadat het gerucht gaat dat hij zelfmoord heeft gepleegd. Er was in deze maand ook veel ophef rond de ‘nippleslip’ van Lieke van Lexmond, waarvan wij zelf de foto’s maakten. In juli was er het drama van de Loveparade. Maar ook twee showbizzhuwelijken die de gemoederen bezig hielden, namelijk die van Kim Feenstra en het huwelijk van het jaar tussen Yolanthe Cabau van Kasbergen en Wesley Sneijder.

Augustus was een vrij rustige maand. Deze werd vooral gedomineerd door het overlijden van Prins Carlos Hugo. In september zijn het de naaktfoto’s van Dewi Pechler, die uiteindelijk toch gepubliceerd werden in Playboy, die de aandacht trokken. In oktober is heel Nederland geschokt door de plotselinge dood van Antonie Kamerling. Hij pleegt zelfmoord. Maar ook de Playboyfoto’s van deze maand, die van Sanne Kraaijkamp, trekken weer de nodige aandacht.

In november gaat iedereen massaal voor het schoenenmerk UGG. Het artikel over de geopende UGG outlet in Rotterdam loopt dan ook storm. Fajah Lourens keert terug en poseert sexy voor lingeriemerk Sapph. Ook deze foto’s werden veelvuldig bekeken. In december is het de tongzoen van The Voice of Holland kandidaat Ben Saunders met danseres Eefje die men graag nog eens wil zien. En ook de kerstbunny van de Playboy, Brigitte Schuurman, is uiteraard weer een succes.

De glamourmodels doen het dus nog steeds het best, gevolgd door huwelijken en overlijden. In 2010 mochten we bijna 1,8 miljoen (!) unieke bezoekers verwelkomen en dik 4,4 miljoen pageviews noteren. Dit is 90% meer dan vorig jaar. In 2010 was 7 oktober de meest drukke dag, waarop we meer dan 76.000 bezoekers mochten verwelkomen. Dit had te maken met het schokkende nieuws over Antonie Kamerling. Kortom, qua bezoekers een geweldig jaar voor Glamourblog!

Wij hopen dat jullie allen ook in het nieuwe jaar weer de weg weten te vinden naar Glamour.blog.nl. Ook in 2011 staan we weer vooraan wat het nieuws betreft en we wensen al onze lezers en relaties een heel mooi, gezond en succesvol 2011. *PROOST!*

Foto’s: Angel Mulder

Lees ook:Een mooi en gezond 2010 toegewenst!
Lees ook:Dewi alsnog in Playboy
Lees ook:Playboy heeft publicatie naaktreportage Dewi afgeblazen!
Lees ook:Dewi neemt clip ‘Sour’ op in Las Vegas
Lees ook:‘Dewi Pechler de volgende BN’er in Playboy’ (foto’s!)

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “De Glamourblog.nl hoogtepunten van 2010

 1. Hassankhan

  G zo door!
  Happy New Year 2011!:)

    /   Reply  / 
 2. Hassankhan

  Antonie!

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>