Christina Curry schittert op de catwalk in bikini (foto’s!)


Christina Curry schitterde vrijdagavond in Club Vie in Rotterdam, onder toeziend oog van mama Patricia Paay, op de catwalk voor lingeriemerk Sapph naast de bekende Sapph modellen waaronder Dorien Rose en Yelena Petrova. Ook zangeres Rafaella Paton verscheen in badkleding van het merk op de catwalk en zong zelfs nog een nummer voor de bezoekers van de club.

De Nederlandse pers was in grote getale naar de Rotterdamse club gekomen om Christina te aanschouwen. Dit blijkbaar tot ongenoegen van Nicky, de vriend van Patricia Paay. Hij kreeg het aan de stok met een van de fotografen, waarbij naar verluidt de camera sneuvelde. Mama Patricia kon het allemaal weinig deren en zij genoot van de modeshow en haar dochter. Na afloop poseerden Patricia en Christina samen met Sapph-man Rob Heilbron. Of we Patricia en Christina binnenkort samen op een billboards zullen zien, is de grote vraag… we wachten het af.

Zie onze fotoreportage van deze avond hieronder. Click op de thumbnails voor volledige versies.

Foto’s: Angel Mulder

Lees ook:‘Christina Curry en Rafaella in bikini op de catwalk’
Lees ook:Christina Curry nieuw model Sapph?
Lees ook:Christina Curry geeft pikante shoot FHM toe!
Lees ook:Playboy met Patricia Paay het best verkocht!
Lees ook:Adam Curry reageert via Twitter op dochter Christina

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>