Duran Duran komt naar Nederland

Duran Duran komt naar Nederland. De glamourboys zullen op 11 juni a.s. in het Kyocera Stadion in Den Haag staan. De voorverkoop is vandaag van start gegaan via Seetickets.

De heren van Duran Duran, dat tegenwoordig bestaat uit Simon le Bon, John Taylor, Roger Taylor en Nick Rhodes, traden in 2008 voor het laatst op in Nederland. Ze stonden toen twee dagen in de Heineken Music Hall. Deze concerten waren toen binnen een dag uitverkocht. Deze keer is er weinig ruchtbaarheid aan het concert gegeven. Het concert maakt deel uit van een vier maanden durende tour door Europa. Op 21 maart komt het fysieke album van de band, met de titel All You Need is Now uit. Dit album is via iTunes al te koop.

Duran Duran was vooral in de jaren tachtig enorm populair. De band scoorde grote hits met onder andere The Reflex, A View To A Kill, Notorious en The Wild Boys.

Lees ook:Glamrock is back, Duran Duran returns
Lees ook:Fans Duran Duran gedupeerd na faillissement The Hague Jazz
Lees ook:Video: Duran Duran opent Olympische Spelen in Hyde Park
Lees ook:Duran Duran opent Olympische Spelen 2012 tijdens openingsconcert
Lees ook:Duran Duran ook niet naar NL in september!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>