Take That pakt uit met miljoenenshow (zie videos!)

Terwijl Nederland in de ban is van De Toppers, was het in Engeland de kick off van de Progress Tour van Take That dat de klok sloeg. De eerste tour van Take That met Robbie Williams, die de groep vijftien jaar geleden verliet. De tour ging van start in Sunderland, waar duizenden fans een geweldige show voorgeschoteld kregen waarbij flink uitgepakt werd.

Op het podium een gigantische mechanische robot, waar de heren zelfs op de hand konden staat. Gary, Mark, Howard en Jason verschenen eerst met zijn vieren op het podium en deden nummers als Rule The World, Greatest Day, Patience en Shine met zijn vieren. Daarna betrad Robbie het podium en was de groep voor het eerst sinds vijftien jaar weer samen tijdens een concert. Samen brachten ze onder meer oude hits als Million Love Songs, Babe, Everything Changes, Back For Good, Never Forget en Relight My Fire ten gehore. Robbie deed ook nog een aantal van zijn eigen hits waaronder Let Me Entertain You, Rock DJ, Come Undone, Feel en Angels. De kosten voor deze show bedragen naar verluidt 15 miljoen. De groep reist met een crew van 287 personen door Europa. Op 18 juli is de groep te zien in de Amsterdam Arena.

Zie de videos hieronder. Zie hier, hier en hier enkele foto’s.

Lees ook:Take That en Robbie: The rumours are true… (zie video!)
Lees ook:Robbie Williams morgen weer samen met Take That
Lees ook:Robbie Williams met vrouw en kind in Amsterdam (video)
Lees ook:Video: Take That samen met Robbie op het podium!
Lees ook:Robbie Williams blundert weer bij X Factor

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>