Fans Duran Duran gedupeerd na faillissement The Hague Jazz

Fans van Duran Duran die kaarten hadden gekocht voor het concert op 11 juni 2011 j.l. kunnen waarschijnlijk naar hun geld fluiten. De organisator The Hague Jazz is failliet verklaard.

Het concert werd op 11 juni uitgesteld in verband met stemproblemen van zanger Simon le Bon. Bij The Hague Jazz rommelde het toen al. Het concert zou in eerste instantie verplaatst worden naar september en uiteindelijk gingen er geruchten dat dit pas februari 2012 zou worden. Nu blijkt dat het concert er helemaal niet meer zal komen. De organisatie The Hague Jazz werd op 1 november j.l. failliet verklaard. Gedupeerden kunnen trachten hun kosten te verhalen bij de curator via emailadres [email protected], maar de kans op teruggave is heel erg klein. Voor het concert zouden zo’n 4500 kaarten zijn verkocht.

Dit nieuws komt op de dag dat Duran Duran eindelijk de video vrij heeft gegeven van het nummer Girl Panic met daarin de grote supermodellen van weleer Naomi Campbell, Cindy Crawford, Eva Herzigova, Helena Christensen en Yasmin le Bon, die de rollen van de bandleden op zich nemen in de clip. Zie de video hieronder.

En zie ook de ‘making off’ video hieronder

Lees ook:Supermodellen in videoclip Duran Duran
Lees ook:Duran Duran opent Olympische Spelen 2012 tijdens openingsconcert
Lees ook:Duran Duran komt naar Nederland
Lees ook:Duran Duran ook niet naar NL in september!
Lees ook:Video: Duran Duran opent Olympische Spelen in Hyde Park

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>