BN’ers genieten van culinair theater Palazzo

Al zeven jaar lang is Palazzo in Amsterdam een culinair begrip. Een combinatie van een tongstrelend diner met een adembenemende theatrale show. Na onder meer Ron Blauw en Herman den Blijker is het dit seizoen de beurt aan chefkok Robert Kranenborg om een heerlijk diner voor te schotelen in Amsterdam. Dit jaar is de show voor het eerst ook in Rotterdam te bewonderen, echter op deze locatie met chefkok Cees Helder. Afgelopen donderdag ging Palazzo in Amsterdam in première en kwamen vele bekende Nederlanders naar de spiegeltent om te genieten van dit culinair theater.

Onder meer Hennie Huisman, Dean Saunders, Wibi Soerijadi, Ronald Kolk, Ferry Doedens, Edsilia Rombley en Ruth Jacott waren bij deze première aanwezig en allen waren laaiend enthousiast over de nieuwe show en het heerlijke eten. Dit jaar leek er gekozen voor iets minder acrobatiek en meer muziek. Sophia Wezer zorgde voor een aantal schitterende optredens, afgewisseld door veel humor van onder meer de geweldige John Felaey en oude bekende Mister PP en een aantal geweldige acrobatiek-acts. Palazzo heeft ook dit jaar weer een zeer entertainende show naar Amsterdam weten te halen.


Komende week gaat een geheel andere Palazzo show in première in Rotterdam, die ongetwijfeld weer de nodige BN’ers op de been zal brengen om te genieten van weer een heel ander diner samengesteld door Cees Helder. Uiteraard zijn wij van Glamourblog.nl ook daar weer aanwezig om uitgebreid verslag van te doen.


Palazzo’s Salon Victoria staat vanaf nu tot en met eind februari 2012 in het Arenapark op de Arena Boulevard naast de Heineken Music Hall in Amsterdam.

Lees ook:Kersttip: Palazzo met kerst
Lees ook:Welkom in Ceasar’s Palazzo!
Lees ook:Spectaculinaire première Palazzo Rotterdam
Lees ook:Glamourcam: Palazzo feestelijk in premiere
Lees ook:Koninklijk genieten doe je bij Palazzo!

1 Reacties // Reageer

One thought on “BN’ers genieten van culinair theater Palazzo

  1. Pingback: Spectaculinaire première Palazzo Rotterdam | Glamour

  2. Pingback: Coco de Meyere (48) pleegt zelfmoord! | Glamour

  3. ML71

    De show is zeker zeer onderhoudend, maar helaas is het eten niet sterrenwaardig. Ons hoofdgerecht was zelfs ronduit taai…erg jammer!

      /   Reply  / 
  4. Pingback: Kersttip: Palazzo met kerst | Glamour

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>