Win kaarten voor Burlesque Ballroom op 31 december!

Toppunt van Glamour? Burlesque!
Wat is Burlesque? Volgens de kenners een knipoog naar klassieke striptease, theater, dans, circus en carnaval. Het is een showstijl waarbij alles draait om de kunst van het verleiden. Een thema waar tegenwoordig (link naar www.burlesque.startpagina.nl) wereldwijd heel wat evenementen in worden georganiseerd.
Het is lekker theatraal, sexy en stijlvol en de speciale feesten worden druk bezocht door een breed publiek met één gemene deler; rock&roll en glamour in de genen!

Wil je op zijn burlesquest, dan ga je voor extravagante en sexy outfits, strakke korsetten en bombastische accessoires zoals boa’s of grote verenwaaiers waarmee je je meeste bloot verbergt. Less is more! Op Burlesque feesten vind je altijd special acts en artiesten die dansen, sjansen, strippen of een komische act hebben, maar waar rock&roll  ook perfect past. Vier oud en nieuw in stijl in het Manhattan aan de Maas!


WIN!
Wil je een keer een écht en bijzonder Burlesque feest meemaken? Dat kan! Los de prijsvraag op en maak kans op twee kaarten voor Burlesque ballroom op 31 december as. in het NieuwRotterdamsCafé. Een van de hipste plekken op het moment in het Wittedewithkwartier. Geef het antwoord op deze vraag:

Uit welke song komt onderstaande naar Neerlands vertaalde regel?

Hey zusje, ga zusje, ga zusje

Mail je antwoord uiterlijk 25 december naar [email protected] o.v.v. NRC. Vermeld in je mailtje tevens je adresgegevens. Onder de goede inzendingen worden de kaarten verloot. Let op: slechts 1 deelname per adres wordt geaccepteerd! Bulkinzendingen van prijsvragensites worden niet geaccepteerd en zullen een klachtmelding krijgen. De winnaars krijgen automatisch bericht. Meedoen met deze winactie kan t/m 25 december 2011.

Meer info over dit feest volgen? Volg @Burlesque_NRC op Twitter. Kaarten zijn verkrijgbaar bij het Nieuw Rotterdams Café, Witte de Withstraat 63 in Rotterdam.

Lees ook:Win kaarten voor de premiere van ‘Sinterklaas en het Raadsel van 5 December’!
Lees ook:Win de DVD Mr Popper’s Penguins
Lees ook:Win Dove producten en kaarten voor het ‘All You Need is Love’ concert!
Lees ook:Win kaarten voor Veronica’s 80′s & 90′s Hits Party!
Lees ook:Win Sex and the City 2 op DVD!

1 Reacties // Reageer

One thought on “Win kaarten voor Burlesque Ballroom op 31 december!

  1. Korsetten

    Jammer dat ik te laat ben voor deze actie! Ik ben gek op korsetten vooral de burlesque corsetten! Comlpimenten!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>