Kersttip: Het Wereldkerstcircus in Carré

Nog steeds zoekende naar een leuk cadeau voor onder de kerstboom? Dan hebben we een leuke tip voor je: kaartjes voor het Wereldkerstcircus in het mooiste theater van Nederland, Theater Carré. De kans dat je nog kaarten kunt bemachtigen voor de kerstdagen is heel klein, maar er zijn nog enkele plaatsen vrij. Echter de show is nog t/m 8 januari te zien in Carré, dus nog gelegenheid genoeg om in de kerstvakantie te gaan.

Het 27ste Wereldkerstcircus is dit keer opgedragen aan de oprichter van dit theater, Oscar Carré. Het is dit jaar 100 jaar geleden dat deze circusvorst is overleden.

Het Wereldkerstcircus presenteert dit jaar weer de absolute wereldtop met maar liefst drie Gouden Clownwinnaars van het circusfestival in Monte Carlo. De Gouden Clown is de Oscar van de circuswereld. Die onderscheiding zou ook een verwijzing kunnen zijn naar Oscar Carré! 

De drie Gouden Clown winnaars zijn de clown Bello Nock, die dit jaar de Gouden Clown won. Verder Martin Lacey, ook wel de leeuwenkoning genoemd en de grote vliegende trapeze van het Nationaal Circus van Pyongyang Noord-Korea, onbetwist de wereldkampioenen van de luchtnummers!

Een aanrader is ook om 
meteen een kijkje te nemen achter de schermen van het circus in Carré. Wij deden dit vorig jaar en dat was een hele leuke ervaring. We mochten de stallen bezoeken en kwamen op plaatsen achter het podium, waar je normaal niet zult komen. Deze rondleiding is elke dag tijdens het Wereldkerstcircus (22 december 2011 t/m 8 januari 2012) om 10.00 uur, maar wel vooraf reserveren via de Carrélijn 0900 25 25 255 of via de site. Prijzen: € 9,50 voor volwassenen en € 6,50 per kind tot 12 jaar. Meer informatie over het Wereldkerstcircus en het bestellen van kaarten kan via de website van Carré.

Hou onze site in de gaten, want binnenkort geven we een aantal exemplaren van het boek Circus in Carré weg!

Lees ook: Kersttip: Palazzo

Lees ook:Wereldkerstcircus weer adembenemend mooi
Lees ook:Win het mooie fotoboek ‘Circus in Carré’
Lees ook:Video: Gouden Televizier-Ring voor Voetbal International
Lees ook:Genomineerden Televier sterren en ring bekend
Lees ook:De Nokia Princess, telefoon van 15.000 euro!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>