It’s time for Mii! met Rob Kamphues

Nederlanders zitten behoorlijk wat uren in de auto. Ruim 60 procent van de mannen gebruikt deze tijd voor zichzelf om te ontspannen, nog niet eens de helft van de vrouwen gebruikt de ‘auto tijd’ voor wat me-time. Dat terwijl zij toch gemiddeld 5 uur per dag in hun bolide zitten en deze tijd heel goed voor zichzelf kunnen opeisen. Met name file en verkeerd rijden zorgen bij vrouwen voor stress in de auto. Herkenbaar? Jazeker! Enkele dagen terug werd ik daarom gevraagd of ik 2 uurtjes ‘Mii Time’ in wilde lassen. Poeh, ik heb het nogal druk, maar goed… de uitnodiging klonk veelbelovend en dus ging ik samen met Rob Kamphues op pad voor mijn Mii Experience…

De uitnodiging luidde als volgt:

Wanneer ben je voor het laatst ingestapt zonder te weten waar je heen ging? Wanneer was je even stil van een mooie zonsondergang? Wanneer heb je voor het laatst zo hard gezongen of gelachen dat andere bestuurders verbaasd jouw kant op keken?

Dat was te lang geleden. Want nu moet je overal tijd voor maken. Voor Stylelovers.nl. Voor Glamourblog.nl. Voor je 350 Facebook-vrienden. Voor anderen. Voor alles wat je moet doen.

Maar vergeet niet ook tijd te maken voor het belangrijkste: jezelf!

Verras jezelf met kleine dingen. Een net iets andere route, langs dat prachtige bos. Een cd met muziek waar je wel op mee moét zingen.  Een telefoontje naar een vriendin die je te lang niet hebt gesproken. Of een heerlijk verse espresso om de dag mee te beginnen.

Maak van de tijd in je auto weer tijd voor jezelf. Doe het nu. Now it’s time for Mii.

En dus gingen we deze week op pad met de nieuwe Seat Mii, die vanaf mei in de showrooms in Nederland te vinden is. (via de site van Seat kan ook jij je aanmelden voor een Mii Experience). Zie de video hieronder.

Volg Angel ook op Twitter!

Lees ook:Wie vind jij de meest charismatische vrouw?
Lees ook:Naaktfoto’s Scarlett Johansson uitgelekt
Lees ook:Aston Martin James Bond in Louwman Museum
Lees ook:Naakte selfie bewijst Kim Kardashian’s zwangerschap
Lees ook:Wow, wat een bak!

1 Reacties // Reageer

One thought on “It’s time for Mii! met Rob Kamphues

  1. Saskia

    Grappig. Leuk filmpje. Leuk idee. Autorijden is helemaal mijn ding. Dat doe ik echt voor de lol. Onderweg glijdt altijd alles van me af. Heerlijk ontspannen vind ik het. Luisteren en meebleeren met muziek is ook mij niet onbekend. En Angel, dat kan ook best heel lekker op U2 – Bad (laat het los – adem in-adem uit & zing – haha). Ik denk dat ik “Mii Time” heb uitgevonden ;) Bakkie koffie erin en dan fijn een stukkie rijden (een Handpresso in de auto is wel heel erg luxe). Leuk!

      /   Reply  / 
  2. Pingback: Photodiary: Achter de schermen bij Glamourblog.nl | Glamour

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>