Birgit Schuurman in show ‘Speed’ van Holiday on Ice

SPEED, de nieuwe show van Holiday on Ice, krijgt een bijzonder Nederlands tintje. Actrice en zangeres Birgit Schuurman zingt twee nummers in de show en vertelt tussen de scenes door het verhaal van SPEED.

Birgit Schuurman, eerder dit jaar samen met zus Katja te zien de bioscoopfilm Black Out,  is enorm verheugd met haar rol in SPEED. “Toen ik door Holiday on Ice werd gevraagd, dacht ik niet dat een ijsshow zo stoer, sexy en eigentijds kon zijn”, zegt ze. “SPEED is echt een te gekke show!” Birgit zingt twee nummers in SPEED, waarbij ze via twee enorme videoschermen een virtueel duet danst met een schaatser op het ijs. Daarnaast neemt Birgit het publiek gedurende de show mee in het verhaal van snelheid, door in de overgangen tussen de scenes het verhaal van SPEED te vertellen.

Minstens zo stoer, sexy en swingend is de bijdrage aan SPEED van draaitafelkoningin DJ Miss Nine. In het dagelijks leven combineert ze haar carriére in de internationale dance scene met modellenwerk voor het vermaarde bureau Elite Models. Voor SPEED tilt Miss Nine de door stercomponist Stephen Emmer geschreven Theme Song naar een hoger clubniveau met een swingende remix. “SPEED is een moderne en vernieuwende show met heel diverse eigentijdse muziek, van rockballads tot dance”, aldus een enthousiaste Miss Nine. “Daarom vond ik het ook zo leuk om de Theme Song te mogen remixen.” De remix wordt uitgebracht via iTunes en is gratis te downloaden via de website www.holidayonice.nl. Bovendien brengt Miss Nine tijdens de première in Utrecht op 18 oktober het publiek in de juiste SPEED mood met een spetterende DJ-set.

Kaarten voor Speed (beschikbaar vanaf € 29,95) zijn te koop bij See Tickets (0900 – 3003000, 45 c.p.m.) of via www.holidayonice.nl. Kaarten zijn ook verkrijgbaar bij Primera-winkels. Kinderen krijgen 50% korting op de kaartprijs, 65-plussers ontvangen een korting van 10% op de kaartprijs*.
*Deze kortingen zijn niet geldig i.c.m. andere acties.

Lees ook:Video: Birgit Schuurman in de porno
Lees ook:Do en de cast van Energia beleven succesvolle première in Groningen
Lees ook:ADV: Shop jij ook regelmatig als een celebrity?
Lees ook:Miss Nederland Gala 2008
Lees ook:Supersnelle cabrio van Bentley

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>