Marathon New York afgelast, pech voor Fajah en Do

Pech voor onder meer Fajah Lourens en zangeres Do. De marathon in New York gaat a.s zondag niet door. Dit valt te lezen in The New York Times. Beide dames zouden aan de marathon deelnemen. Het is de eerste keer dat de marathon niet gelopen zal worden sinds 1970.

Zelfs na de aanslagen op 11 september ging de marathon twee maanden later door. Nu heeft orkaan Sandy roet in het eten gegooid. Het is nog onduidelijk of de marathon is uitgesteld of helemaal niet meer doorgaat dit jaar. Inmiddels zijn al vele honderden Nederlanders naar New York gereisd om deel te nemen aan de marathon. Fajah vertrok gisteren naar New York. Ze reageert op Twitter met: “hoor net dat de marathon niet door gaat zit ik dan in NEW YORK. Zit ik dan ongelofelijk had dit niet verwacht”

Ook Peter R. de Vries is net aangekomen in New York. Hij reageert op Twitter: “Kom net in New York in hotel aan… Gaat marathon niet door!!!!! Vliegtuig naar New York zat vol marathonlopers… Weet zeker dat velen in huilen uitbarsten!“. Beau van Erven Dorens reageert ook teleurgesteld: “Marathon afgeblazen… Terecht of onterecht? Ik ben er nog niet helemaal uit. Er is ook voor wél doorgaan wat te zeggen.

Lees ook:Prinses Beatrice loopt marathon
Lees ook:Peter R. de Vries en Steve Brown ontmoeten elkaar in de rechtbank
Lees ook:Peter R. de Vries mogelijk weer op televisie
Lees ook:Holleeder meldt zich bij de politie na bedreiging Peter R. de Vries
Lees ook:Video: Peter R. de Vries stopt met misdaadprogramma

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>