Welkom in Ceasar’s Palazzo!

Alweer voor het negende seizoen staat de spiegeltent van Palazzo opgesteld in Amsterdam. Toch lijkt Palazzo dit jaar ook een beetje te kampen met de gevolgen van de crisis. Stond er vorig jaar ook een tent in Rotterdam, dit jaar moet Nederland het alleen met de show in Amsterdam doen. De tent is dit jaar omgetoverd tot Ceasar’s Palazzo.

Ceasar is een ‘latin lover’, gespeeld door Frank Ferrante. Frank Ferrante is geen onbekende naam in de showbizz, die awards en awardnominaties ontving, onder meer voor zijn vertolking van Grouchos Marx. Hij speelt niet alleen de ster van de show, hij IS de ster van de show. Ceasar is adrem en heeft de lachers op zijn hand. De meesterkok die dit jaar zijn naam aan Palazzo heeft verbonden is Cees Helder, die vorig jaar het heerlijke menu in Rotterdam verzorgde.

Tussen de gerechten door kun je genieten van de show en misschien zijn we verwend of lag het aan de plek waar we zaten (met een paal continu in het zicht), maar deze show vonden wij dit jaar helaas iets minder dan voorgaande jaren, maar desondanks niet onvermakelijk. Onder meer drie heren op leeftijd die zelfs een bed op hun voeten laten balanceren, een slangenmeisje, luchtacrobatiek  en onze favorieten van de avond, Duo Polinde (luchtacrobatiek) en Konstantin Sherstner (Cyr Wheel) komen voorbij.  Dit alles zoals altijd verpakt in een verhaal.

Het verhaal van de avond gaat over Chef Caesar die drie wensen krijgt van de genie. De eerste wensen verspeelt hij in de eerste minuut al en over zijn laatste wens mag hij de hele show nadenken. En zoals altijd loopt ook dit sprookje weer goed af…

Het menu van Cees Helder was ook een sprookje. Wat een heerlijkheden kregen we weer voorgeschoteld. Alleen daarom zou je al naar Palazzo gaan en dan krijg je nog een leuke show cadeau ook. Met een volle buik (het perencake-je bij het dessert was net te veel) en nagenietend verlaten we de spiegeltent en hopen dat Palazzo in Amsterdam de crisis woverleefd en volgend jaar weer zijn tent op kan zetten nabij de Heineken Music Hall.Dus ga dat zien en ga naar www.palazzo.nl voor meer informatie en reserveringen! Om alvast in de stemming te komen, hebben we een filmpje van Ceasar voor je opgezocht, want hij is toch echt de ster van deze show!

Foto’s: Lou Beerens

Lees ook:BN’ers genieten van culinair theater Palazzo
Lees ook:Kersttip: Palazzo met kerst
Lees ook:Spectaculinaire première Palazzo Rotterdam
Lees ook:Palazzo en Ron Blaauw stoppen samenwerking
Lees ook:Herman den Blijker nieuwe chef-kok van Palazzo

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>