Robin Thicke stelt teleur op MTV Afterparty

Het had een groot spektakel kunnen worden in Amsterdam afgelopen nacht. In de Amsterdamse club The Sand werd een afterparty gehouden voor zanger Robin Thicke, die overigens geen award mee naar huis nam. Er zou groots worden uitgepakt met een VIP-area en een optreden van de man himself. Het aanwezige publiek dat in sommige gevallen flink in de portemonnee had moeten duiken voor een kaart, moest het doen met slechts twee nummers op een meer dan saaie afterparty.

Al vanaf 10 uur stond er een lange rij voor The Sand. Of je nu VIP-kaarten had gekocht voor 150 euro of standaard kaarten voor rond de 50 euro had gekocht, je moest in de rij gaan staan. Niets rode loper ontvangst voor de VIP’s. Alleen de uitgenodigde BN’ers, waaronder enkele GTST soapies, Ruben Nicolai, Ali B en Trijntje Oosterhuis, mochten over de rode loper.

Van het op de See Tickets vermelde “VIP kaarten geven toegang tot de besloten VIP ruimte voor het podium naast Robin’s tafel” was ook geen sprake. De ‘VIP’s’ werden afgescheept met een sta-ruimte voor het podium, alsof het slechts een concert betrof en Thicke was in geen velden of wegen te bekennen. Het publiek werd al die tijd ge-entertaint door de mooie DJ Maria Helena. Maar liefst 2 uur moesten de aanwezigen wachten op het optreden van Robin Thicke.

De zanger gooide er vervolgens rond 1 uur nonchalant met hand in de zak Blurred Lines en Give it 2 U uit en verdween weer (zie video). Veel bezoekers dropen teleurgesteld af en lieten bij vertrek van de club weten een klacht in te gaan dienen bij de organisatie, want het beloofde VIP-gehalte en het ‘waar voor geld’ werd verre van waar gemaakt. Meer dan honderd bezoekers die flink hadden uitgepakt met een nog duurder kaartje mochten overigens weer in een rij gaan staan. Dit maal voor een meet & greet met de zanger. Als daar ooit nog wat van is gekomen…


Foto & Video: Angel Mulder

Lees ook:Glamour op de Musical Awards loper
Lees ook:Juwelenroof tijdens filmfestival Cannes
Lees ook:Amerika in shock na ‘twerken’ Miley Cyrus bij Robin Thicke (zie video!)
Lees ook:‘Robin Thicke zoende ook met Lana’
Lees ook:Premiere Jersey Boys, op de rode loper (zie foto’s!)

35 Reacties // Reageer

35 thoughts on “Robin Thicke stelt teleur op MTV Afterparty

 1. Kimberly van Pinxteren

  ik ben een van die bezoekers die idd een klacht heeft ingediend, wat een belachelijk event was dit!

    /   Reply  / 
 2. rene

  dit was pure oplichting, ik ga ook een klacht indienen, kunnen we niet met zijn allen iets tegen de organisatie aanspannen?

    /   Reply  / 
  1. andrea

   Dit sloeg idd helemaal nergens op….v.i.p amehoela. ..kga ook een klacht indienen

     /   Reply  / 
 3. andrea

  Ik was er ook….sloeg idd helemaal nergens op v.i.p amehoela. ….ik ga zeker ook een klacht indienen

    /   Reply  / 
 4. andrea

  Ik was er ook….sloeg idd helemaal nergens op v.i.p amehoela. ….ik ga zeker ook een klacht indienen pure oplichting!!!

    /   Reply  / 
 5. jeroen van blokland

  echt dit was zo’n flop! heb de beelden ook van de zogenaamde meet&greet…. foto klaar volgende! hij heeft er nog geen 10 min. gestaan! of z’n vliegtuig al klaar stond! zo op z’n klokkie zat ie te kijken!!!!

  waar kan je eigenlijk een klacht indienen?

    /   Reply  / 
 6. s. hendriks

  Weet iemand waar je die fotos kan zien vd meet en greet? Anders bel ik morgen ff rond.. De link was weg bij einden show

    /   Reply  / 
 7. Esmeralda

  Ja… een grote aanfluiting! Jammer, had er iets te veel van verwacht geloof ik!

    /   Reply  / 
 8. Carolien

  Dit nieuwsbericht schets een héél negatief beeld van Mr. Blurred Lines. Kun je ook een scenario schetsen van hoe het volgens jou positief had verlopen? Er is helemaal niets vreemds aan deze avond.

    /   Reply  / 
  1. andrea

   Het gaat erom dat er dingen gezegd zijn….en beloofd worden bij see tickets die niet waar worden gemaakt…..Dus een hoop geld betaald v.i.p kaart..voor iets speciaals….wat niet speciaal was op deze manier!

     /   Reply  / 
   1. Catje

    Zie het als een belangrijke levenservaring. Als een artiest gaat optreden ná een gigantisch optreden waar nog geen tiende procent opkomst van zijn gigantische optreden rondloopt interesseert hem/haar het geen bal. Begrijpelijk toch. De locatie heeft sowieso geen klasse.
    Vraag je geld terug aan de ‘slechte’ organisatie; wat natuurlijk een VIPkaartje voor een ander feest is. Als frequente feestganger had ik niet anders verwacht. Vandaar mijn reactie.

      /   Reply  / 
    1. andrea

     Tuurlijk snap ik je reactie! Ik heb robin toch van heel dichtbij gezien en daar ging t ook om….Dus ik idd een klacht bij de organisatie ingediend. ..ben benieuwd naar hun reactie!

       /   Reply  / 
 9. Widya

  Ja belachelijk hoor!
  Weet iemand waar ik de foto’s vind die op het event werden gemaakt?! Dus niet die van de meet en greet want die had ik niet haha

  xx kus

    /   Reply  / 
  1. andrea

   Als t goed is worden die op de site gezet van the sand……time steeds dat is mij verteld

     /   Reply  / 
  2. andrea

   Die zouden op de site van the sand geplaatst worden hoorde ik

     /   Reply  / 
 10. Edwin

  Ook ik heb een klacht ingediend via Vakantieveilingen/Actievandedag. De betaalde entree moet gewoon vergoed worden, ik zou er niets eens gratis naartoe zijn gegaan als ik deze chaos vooraf had kunnen vermoeden…

    /   Reply  / 
  1. andrea

   Ik heb een klacht ingediend bij see tickets….heb alleen een mail terug gehad dat t doorgestuurd is naar de producent van het gebeuren….en daar nix meer….Dus ben heel benieuwd of ik er überhaupt nog iets van hoor

     /   Reply  / 
   1. Redactie Auteur

    Wij zijn benieuwd of jullie nog wat horen. Hou ons op de hoogte!

      /   Reply  / 
   2. jeroen

    ik heb dezelfde mail gehad maar nog steeds niets gehoord!

      /   Reply  / 
 11. Jessica

  Wij hadden de VIP kaarten met meet en Greet, we hebben eerst ruim een uur in de rij gestaan, toen we eindelijk binnen waren werd ons verteld dat we toegang hadden tot de VIP ruimte boven met de bnners, daar aangekomen werd ons verteld dat deze ruimte alleen voor genodigde was, dus wij terug gevraagd waar we dan met onze VIP tickets terecht konden, toen werde we naar het midden van de zaal gestuurd, waar een of ander ruimte was gemaakt, wij wachten kwart over 12 was hij er nog niet, toen kwam die om kwart over 1 eindelijk, 2nummertjes gezongen en snel weg! Daarna hebben we eerst nog een halfuur gedaan om de (vip) ruimte uit te komen. En zijn we meteen naar de zijkant van het podium gegaan omdat daar de meet en Greet plaatsvond dus wij staan daar in de rij, we mochten geen foto’s maken met ons MOB maar het moest gedaan worden door een fotograaf(waarschijnlijk moet je deze ook nog voor een hoop geld kopen als ze überhaupt online komen) toen waren we aan de beurt liep die weg! Toen kwam die terug even snel een handje en een excuses snel op de foto, de mensen die achter ons stonden werden ook nog op onze foto gedouwd, omdat die meteen weg wou! We hadden er veel meer van verwacht we hebben een hoop geld betaald voor deze kaartjes en erg ver gereden! Als ik een klacht wil indienen kan ik dit dan het beste bij de organisatie doen of bij vakantieveilingen waar ik deze kaartjes vandaan heb?

    /   Reply  / 
  1. andrea

   Ik denk bij see tickets…..hun hebben de kaarten uitgegeven…..en op site stonden deze mooie woorden ook die beloofd werden….maar zeker niet nagekomen zijn….suc6! Ik heb mijn klacht ook daar ingediend dus ben zeer benieuwd

     /   Reply  / 
  2. andrea

   Ook al zo’n bizar verhaal. ..ik zou bij see tickets een klacht indienen. ..hun hebben deze kaarten uitgebracht en deze loze beloften gedaan. …ik heb ook bij hun gedaan..ben benieuwd of ik dr nog iets van hoor suc6 ben heel benieuwd

     /   Reply  / 
   1. Jessica

    Hoe kan ik bij seetickets een klacht indienen? Kan het zo niet vinden op de website!

      /   Reply  / 
    1. andrea

     Ik heb via de klantenservice gedaan….dan komtie vanzelf wel op zn plek

       /   Reply  / 
  3. jeroen

   lol! ja dat heb ik vanuit het rokershol gezien! staat op film die meet and greet dat was in nog geen 10 min. voorbij! echt een aanfluiting dit hele gebeuren!

     /   Reply  / 
  4. Redactie Auteur

   We raden aan zowel bij SeeTickets, Vakantieveilingen als de organisatie (The Sand?) te klagen…

     /   Reply  / 
   1. Jessica heijligers

    De organisatie was van imar entertainment die heb ik ook al gemaild voor de foto’s maar daar heb ik ook niets meer van gehoord, heb nu ondertussen de foto’s wel online gevonden.

      /   Reply  / 
   2. Jessica

    Vakantieveilingen zegt op de website dat klachten bij de aanbieder ingedient horen te worden dat is dan seetickets neem ik aan?

      /   Reply  / 
    1. andrea

     Ik heb ook bij see tickets mijn klacht ingediend….als reactie klacht doorgestuurd naar de producent van de avond….maar daar nog niks van gehoord dus ga dr nig een mail uitgooien

       /   Reply  / 
 12. andrea

  Pfff vaag heleboel reacties….sorry daarvoor

    /   Reply  / 
 13. marielle

  Heb echt een klote avond gehad dankzij meneer Robin Thicke. Me scheel betaald aan kaartjes, geld wat ik eigenlijk niet had maar wou zou graag. Staan blauwbekken voor de deur omdat die een uur te laat openging. 2,5 uur naar dj staan luisteren die ik persoonlijk eentoning vond en dansen zat er niet in… Hele zaal stond stil… Drankjes peperduur. lange rijen. Vips hebben niet gekregen waar ze voor betaald hebben. Uiteindelijk komt meneer aanzetten, 2 nummers… niet gezongen… gewoon cdtje aangezet en af en toe woordje meezingen. non chalant met zn hand in zn broek, stom dronken volgens mij. Daar komt een dikke vette klacht aan hoor, wil mn geld terug!!

    /   Reply  / 
 14. Jessica

  De klacht is verstuurd

    /   Reply  / 
  1. andrea

   Ben heel benieuwd….mijn tweede klacht ook!

     /   Reply  / 
 15. Marielle

  Mijn klacht(en) inmiddels ook ingediend. Vakantie veilingen zegt hier niet voor verantwoordelijk te zijn en geen geld retour te willen geven. See tickets heeft mij door verwezen naar de organisator van het evenement. Imar Entertainment. Deze heb ik nu gemaild, en wacht hun reactie af.

    /   Reply  / 
 16. jeroen van blokland

  naja lees maar ik moet er nog verder iets van horen maar tot nu toe nog niks!!!!

  Beste meneer/mevrouw,

  Vriendelijk bedankt voor uw bericht, excuses voor de late reactie.
  Wij vinden het erg vervelend om te vernemen dat u geen prettige avond heeft gehad bij de afterparty van Robin Thicke. U geeft in uw bericht aan dat u niet over de rode loper mocht en dat u geen Champagne heeft gekregen. In de veilingtekst van uw gewonnen veiling heeft het volgende beschreven gestaan:
  - 2 VIP-kaarten voor Robin Thicke’s afterparty na de MTV European Music Awards
  •Fles GOLD CAVA Luxury Champagne
  •Toegang tot de afgesloten VIP-area bij het podium
  •In The Sand in Amsterdam
  •Exclusief bij VakantieVeilingen.nl
  Hier heeft echter niet tussen gestaan dat u ook over de rode loper mocht lopen. Dit kon alleen wanneer hier op het moment zelf de mogelijkheid toe was, en helaas was het organisatorisch niet mogelijk om u over de rode loper te laten lopen. Onze welgemeende excuses hiervoor!
  Er was op de locatie een special afgesloten VIP gedeelte bij het podium zoals in de veilingtekst ook staat aangegeven. Dit gedeelte was exclusief voor alle VIP arrangementen. Tevens was er een speciaal vide-deck (boven). Dit was speciaal voor de genodigden. De overige VIP arrangementen hadden hier geen toegang toe. Wij hebben begrepen dat er op het genodigden-deck een banner heeft gehangen met VIP. Wij begrijpen dat dit bij u tot verwarring heeft geleid. Deze banner hangt standaard op deze locatie, en de organisatie heeft dit helaas te laat opgemerkt. Ook hiervoor onze excuses.
  Wat betreft de champagne, wij zullen hierover contact opnemen met de aanbieder. U heeft hier uiteraard wel gewoon recht op. Wij komen hier zo spoedig mogelijk bij u op terug.
  Met vriendelijke groet,
  Susan – Vakantieveilingen.nl

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>