Fotograaf Ralph Gibson in Lisse

Afgelopen week was de wereldberoemde fotograaf Ralph Gibson in Nederland. Hij was hier om de exclusieve limited edition LEICA M Monochrom ‘Ralph Gibson’ in ontvangst te nemen. De camera is een initiatief van Transcontinenta, de importeur van Leica in Nederland en de Leica Store Lisse. Daarnaast is deze camera met toebehoren speciaal ontworpen in nauwe samenwerking met Ralph Gibson zelf.

Leica Store Lisse (in de regio ook bekend als Foto Henny Hoogeveen) is met haar bijzondere presentatie van Leica producten (van unieke collector’s items tot de nieuwste camera’s) een echt Leica ‘flagship’ store geworden en mag vanaf nu dan ook de officiele titel ‘Leica Store’ dragen. De officiële opening van de eerste Leica Store in Nederland viel daarom bewust samen met de presentatie van de limited edition LEICA M Monochrom ‘Ralph Gibson’, afgelopen woensdag in de Leica Store Lisse. Alfred Schopf, CEO van de Management Board van Leica Camera AG feliciteerde Duncan Meeder met zijn Leica Store en bedankte Transcontinenta als Leica distributeur in Nederland. Vervolgens overhandigde hij de camera aan Ralph Gibson, waarna de ca. 140 genodigden ook een blik op deze bijzondere camera konden werpen.

Bijzonder  aan de LEICA M Monochrom ‘Ralph Gibson’ is de zwartleren bekleding in vulkanisch patroon, speciaal door Leica ontwikkeld, en de zilver-verchroomde top. Het hoge kwaliteitsleer wordt niet alleen toegepast op de camera body, maar wordt ook gebruikt voor de bijbehorende schouderriem. Op de chromen bovenkant van de camera staat de handtekening van Ralph Gibson als inscriptie. De camera wordt aangeboden met een speciaal ontworpen cameratas en in een exclusieve giftbox, samen met een gelimiteerde uitgave van het nieuwe boek ‘MONO’ van Ralph Gibson.

Lees ook:Leica introduceert M9-P ‘Edition Hermès’ in Berlijn
Lees ook:Jonathan Ive ontwerpt Leica voor het goede doel
Lees ook:Leica gaat samenwerking aan met Paul Smith
Lees ook:Backstage: Achter de Schermen bij Glamourblog
Lees ook:Seal loves Leica en Leica loves Seal

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>