TIP: Planet Earth in Concert

Na het schitterende Frozen Planet in Concert komt Niehe van Lambaart Theaterproducties eind dit jaar met Planet Earth in Concert in de Ziggo Dome in Amsterdam. Op 28 december strijkt dit spektakel voor twee voorstellingen neer in deze concertzaal.

Het magische Planet Earth in Concert, de ‘moeder der alle natuur documentaires’ van BBC Worldwide, is een adembenemende productie op het grootste HD projectiescherm van ons land. De sensationele beelden worden live begeleid door het 80 koppg Gelders Orkest onder leiding van de veel geprezen – Oscar genomineerd en Emmy Award winnende – componist en dirigent George Fenton, die ook zelf de muziek voor Planet Earth componeerde. Dankzij de spectaculaire cinematografie en de intense muziek, komt het prachtige verhaal over het leven op aarde magistraal tot leven.

Tijdens Planet Earth in Concert beleeft u een muzikale en filmische ervaring die u meesleept in de wonderen van de natuur. Van de torenhoge pieken van Nepal, naar het weelderige groen van de Amazone. Van de droge halve manen van de Sahara, tot glinsterende poolkappen, onze wereld is werkelijk spectaculair. Vertoond op een 30 meter breed HD scherm en dankzij het vernieuwde geluidsplan dat uniek is in Europa en voor het eerst wordt toegepast in de Ziggo Dome, is Planet Earth in Concert een absolute filmische en bijna epische belevenis. De show is geschikt voor bezoekers vanaf 8 jaar.

Voor meer informatie: www.planetearthinconcert.nl
Planet Earth in Concert – 28 december om 15:00 uur en om 20:00 uur, Ziggo Dome Amsterdam.
Kaarten van €29,50 tot €49,50. Golden Seats inclusief souvenirboek € 59,50.

Lees ook:Sheila E te gast bij Ladies of Soul!
Lees ook:Maroon 5 en Robin Thicke zetten Amsterdam op zijn kop
Lees ook:Win Dove producten en kaarten voor het ‘All You Need is Love’ concert!
Lees ook:Spandau Ballet komt weer naar Nederland
Lees ook:A-ha stopt er mee

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>