Genieten van Celine Cairo tijdens het EcoSport Live! Event

Als journaliste van Glamourblog kom je nog eens ergens. Zo waren we onlangs uitgenodigd voor een bijzondere trip naar Barcelona, want daar werd een speciaal internationaal event georganiseerd ter ere van de lancering van de superstoere EcoSport SUV. In India is deze bolide al een groot succes, want daar zijn er in zeventien dagen al 30.000 stuks verkocht.

Het was sowieso dubbel feest in Barca, want niet alleen de stoere nieuwe Ford werd er gelanceerd, maar er was ook nog eens een muzikaal event speciaal voor de schrijvende pers. Tijdens het spektakel traden tien artiesten – lees Young Talents – uit tien landen op die elk twee nummers mochten spelen. Ford Nederland was maar wat trots dat ze de talentvolle Celine Cairo aan namens Nederland konden presenteren. Met haar sferische muziek en aansprekende teksten heeft Celine afgelopen donderdagavond heel Europa laten genieten. Haar optreden werd via YouTube en Spotify live uitgezonden.

Celine is al een tijdje bezig als zangeres. Vanaf haar 18e heeft ze zich voorgenomen om van zingen haar vak te maken. “Wat ik doe, wil ik goed doen en daarom heb ik voor mezelf een traject uitgestippeld waar ik als zangeres compleet achter sta.” Wanneer Celine aan een nieuwe single werkt, is ze daar maanden mee bezig. Ze houdt van perfectie en dat hoor je ook terug in haar nummers. De talentvolle doch bescheiden zangeres was eerder te bewonderen op het Songbird Festival, in Paradiso, het Concertgebouw en Carnegie Hall in New York en bij De Wereld Draait Door.

Dat Ford haar heeft benaderd om haar nieuwste single online voor heel Europa te mogen lanceren via een livestream, heeft Celine als een groot compliment ervaren. Wanneer Celine zelf auto rijdt, mag ze graag naar muziek luisteren. Dat de nieuwe EcoSport SUV is uitgerust met een innovatieve SYNC AppLink-technologie waarmee bestuurders onderweg via spraak hun Smartphone-apps, zoals Spotify en TomTom, makkelijk en veilig kunnen bedienen, vindt ze dan ook een uitkomst.

Haar nieuwe single ‘Frozen Waters’ is zowel online als tijdens het event in Barcelona zeer goed ontvangen. Veel buitenlandse journalisten reageerden ontzettend enthousiast op The Voice from the Netherlands. Zo verbaasde een Franse journaliste zich erover dat Celine Cairo nog niet bekend is in La France. Volgens velen muziekkenners staat Celine een mooie muzikale en internationale toekomst te wachten.

Het nieuwe nummer ‘Frozen Waters’ dat Celine tijdens het event in Barcelona heeft gelanceerd is door Celine zelf geschreven. Ze schrijft al haar nummers overigens zelf. Celine: “Al mijn nummers zijn autobiografisch.” Het nummer gaat over een onmogelijke liefde, iemand die al bezet is. Op de vraag of Celine zichzelf hierin herkent, lacht ze vriendelijk. “Ik heb zoiets ooit weleens ervaren, maar op dit moment heb ik niets te klagen over mijn liefdesleven.” Kortom Celine is happy in love.

Over de EcoSport SUV

Later dit jaar gaat deze prachtige wagen in Nederland in de verkoop. Hij zal er in eerste instantie in de volgende kleuren zijn: rood, zwart, wit en blauw. Deze Ford  betreft een van de eerste auto’s met het Ford SYNC AppLink-systeem in Europa. Hiervoor werken ze samen met de toonaangevende streaming muziekdienst Spotify, waardoor de muziekdienst in de auto beschikbaar is. Je kunt dus duizenden swingende liedjes en interessante audioboeken meenemen om onderweg van te genieten. Supervet toch!

“SYNC AppLink opent een geheel nieuwe wereld voor klanten van Ford, waar ze onderweg via spraaksturing toegang tot hebben, zodat ze hun handen aan het stuur en hun ogen op de weg kunnen houden”, vertelt Paul Mascarenas, Chief Technical Officer en Vice President, Research and Innovation, bij Ford. “Als een van ‘s werelds populairste streaming muziekdiensten is Spotify de perfecte partner om de voordelen van het Ford SYNC AppLink-systeem mee te demonstreren.”

Al met al werd het een ontzettend ontspannend en informatief tripje. De EcoSport SUV hebben we van dichtbij kunnen bewonderen en geloof me, deze auto is superstoer en comfy tegelijkertijd. Het is heel grappig dat hij in elke kleur een totaal andere uitstraling heeft. Mijn voorkeur gaat persoonlijk naar de witte variatie. In die kleur toont hij erg stoer en chique.

Wat ik verder ook erg bijzonder aan deze wagen, afgezien van het fantastische technische verhaal als de SYNC AppLink vind, is dat de achterbak geheel anders open gaat als normaal. Niet omhoog, maar je duwt hem opzij, alsof je een deur opent. Zo kun je dat ene tafeltje van IKEA nog beter vervoeren

Ik kan niet wachten tot dat hij in Nederland arriveert en hoop dat wij de dames van glamour.blog jullie snel een follow up kunnen geven van hoe deze bolide rijdt en functioneert. Wil je hier meer over weten of je alvast inschrijven voor een EcoSport SUV, check dan https://www.fordecosport.eu/nl_BE/

Tekst & Foto’s: Monika van der Marel

Lees ook:Betty Ford (93) overleden
Lees ook:Video: Gerard Joling doet aangifte van bedreiging
Lees ook:Johnny de Mol slaat fotomodel aan de haak
Lees ook:Schaatshunk Joel Geleynse brengt single uit
Lees ook:Platina voor K3 met Josje!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>