Rubriek: Red Carpet

Robin Thicke stelt teleur op MTV Afterparty

Het had een groot spektakel kunnen worden in Amsterdam afgelopen nacht. In de Amsterdamse club The Sand werd een afterparty gehouden voor zanger Robin Thicke, die overigens geen award mee naar huis nam. Er zou groots worden uitgepakt met een VIP-area en een optreden van de man himself. Het aanwezige publiek dat in sommige gevallen flink in de portemonnee had moeten duiken voor een kaart, moest het doen met slechts twee nummers op een meer dan saaie afterparty.

Lees verder

Premiere Jersey Boys, op de rode loper (zie foto’s!)

Zondag ging in Utrecht de alom geprezen musical Jersey Boys in première. Het was weer een drukte van jewelste op de rode loper, want er was geen BN’er die dit wilde missen. Zo waren onder meer Bridget Maasland, Humberto Tan, Caroline Tensen en Ferry Doedens aanwezig. Debby van Rooijen maakte voor ons een fotoverslag langs de rode loper. Zie de foto’s hieronder (klik op de thumbnails voor grotere versies). Lees verder

Ellen ten Damme stout in nieuwe show (video)

In haar nieuwe show Cirque Stiletto 2 belooft Ellen ten Damme stouter dan stout te zijn. In sexy pakjes en gewaagde poses pakt ze het publiek in. De voorstelling ging gisteren in première en uiteraard waren daar weer de nodige BN’ers bij aanwezig, zoals HenkJan Smits, Tineke Schouten, B-Brave en Marijke Helwegen. Zie de video! Lees verder

Video: gekkenhuis in Londen voor première One Direction

Het was een gekkenhuis in Londen gisteren tijdens de première van de docufilm This is Us van One Direction. In Nederland konden fans de première live volgen in diverse bioscopen. Leicester Square in Londen moest gisteren uiteindelijk afgesloten worden door de grote toestroom van fans uit de hele wereld. De fans werden gek toen Niall Horan, Zayn Malik, Liam Payne, Harry Styles en Louis Tomlinson de rode loper betraden. Zie enkele beelden van de première hieronder én het volledige rode loper event daaronder.

Lees verder

Juwelenroof tijdens filmfestival Cannes

In Cannes is vannacht voor ongeveer 775.000 euro aan juwelen ontvreemd uit een kluis van een hotelkamer van een medewerker van sieradenhuis Chopard. De sieraden waren bedoeld voor sterren die over de rode loper gaan tijdens het filmfestival.  Chopard is namelijk een van de hoofdsponsors van het evenement.

Lees verder

Op de gele loper voor Oz

Diverse BN’ers, waaronder Ralph Mackenbach, Pearl Jozefzoon en een gedeelte van de cast van de musical Wicked, verschenen, met Oz bril, op de toepasselijke goudgele loper om Oz The Great and Powerful samen met ons in Imax 3D te gaan bewonderen. In het openingsweekend bracht deze film wereldwijd al 115 miljoen euro op! En nu is Nederland aan de beurt! Zie de ‘gele loper’ foto’s hieronder en lees meer over de film bij onze collega’s van Musicalblog.nl

Lees verder

Sister Act in premiere! (foto’s)

Vanavond ging de musical Sister Act in het Circustheater in Scheveningen in première. Veel Bekende Nederlanders kwamen een kijkje nemen bij deze première, zoals Kim Kotter, Carlo Boszhard, Irene Moors, Ferry Doedens, Fred van Leer en Ben Saunders. Maar ook Hollywood-ster Whoopi Goldberg was aanwezig. Zij was ooit te zien in de film-versie van de musical. Zie enkele foto’s en een video hieronder. (klik op de afbeeldingen voor grotere foto’s)
Lees verder

Discofever op de rode loper bij Saturday Night Fever

Gisteravond vond in Theater Carré in Amsterdam de première plaats van de musical Saturday Night Fever, naar de bekende film met John Travolta in de hoofdrol. Nu de eer om aan Joey Ferre om in zijn dansschoenen te stappen. Veel Bekende Nederlanders zoals Jan Kooijman, Ferry Doedens, Chantal Janzen, Jeffrey Wammes, Paul Turner, Yfke Sturm, Nicolette Kluijver en Marly van der Velden kwamen naar het theater om de show te bekijken.

Lees verder

Bekend Nederland op groene loper voor Wicked (zie foto’s)

Gisteravond vond in het AFAS Circustheater in Scheveningen de première van de musical Wicked plaats. Heel veel bekende Nederlanders kwamen naar het theater om deze galapremière bij te wonen. Een aantal bekende Nederlanders namen hun kinderen mee, zoals HenkJan Smits, Erik de Zwart, Quinty Trustfull en Eric van Tijn. Gordon nam de dresscode voor Wicked wel erg letterlijk en kwam samen met LA the Voices in groene schmink, zoals Elphaba in de musical. Zie onze fotoreportage hieronder (click op de tumbnails voor grotere versies). Lees meer over deze première en musical op Musicalblog.nl
Lees verder

Premiere Zorro, de rode loper

Vanavond vond in het DeLaMar Theater in Amsterdam de langverwachte première plaats van de musical Zorro. Op de rode loper wemelde het van de Bekende Nederlanders, waaronder Chantal Janzen, Maik de Boer, Frits Sissing, Willeke Alberti, Jamai en Kim Feenstra. Laatstgenoemde trok wel de meeste aandacht. Niet alleen toonde haar jurk haar fraaie billenpartij, maar deze was ook nog eens gemaakt van stukjes Soya. Een knipoog naar de vleesjurk die Lady Gaga ooit droeg? Meer over deze première lees je binnenkort op Musicalblog.nl, waar je ook de foto’s van de cast en het slotapplaus zult vinden. Zie de rode loper foto’s hieronder.
Lees verder

Langs de rode loper met Glamourblog.nl: TRON: Legacy

Als vliegtuigen ons vandaag niet in de steek laten zijn wij van Glamourblog.nl vanavond exclusief aanwezig bij de wereldpremière van TRON: Legacy. Uiteraard lees je daarover deze week alles op onze website, maar jij kunt er ook virtueel bij aanwezig zijn. Vanaf 18:20 uur vanavond kan jij deze Disney première live volgen via onderstaande stream. Je ziet onder meer interviews met de cast en gasten en een preview van de soundtrack door Daft Punk. TRON: Legacy draait vanaf 26 januari in de Nederlandse bioscopen, ook in 3D!

Watch live streaming video from tron at livestream.com

Het Gouden Televizier Ring Gala in foto’s

De winnaars zijn bekend en het feest is afgelopen. De sterren schitterden gisteren op de rode loper en tijdens de uitreiking van de Gouden Televizier Ring. Wat rest zijn de laatste details én natuurlijk de foto’s! Op Glamourblog.nl een klein overzicht van de sterren tijdens het Gouden Televizier Ring Gala.

Lees verder