Betalen met een Cavalli!


Betalen met een Cavalli. Het kan binnenkort met de speciale Cavalli creditcard van Mastercard met slangenhuid. Nee, geen print, maar echt gemaakt van slangenhuid!

‘Waarom zou je je saaie plastic kaart behouden, terwijl je een exclusieve Cavalli-creditcard kunt hebben met echt glanzend stukje slangenhuid?’ Ehmmm, nou… wij lopen er in ieder geval niet warm voor. Toch denk Roberto Cavalli dat er een markt is voor deze exclusieve Cavalli kaart. Met de kaart krijg je speciale VIP-service bij de Cavalli boutiques wereldwijd, speciale kortingen en exclusieve uitnodigingen tot modeshows en evenementen van Cavalli. De kaart is vanaf 1 maart verkrijgbaar.

Lees ook:Elisa Sednaoui gezicht Cavalli geurlijn
Lees ook:Het ‘modeclubje’ van Cavalli
Lees ook:Mini van Cavalli levert recordbedrag op
Lees ook:Marktplaats verwacht Lanvin-stormloop
Lees ook:Sharon Schrijft: Koukleum

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>