Duurste bed ter wereld gestolen

Als je iets niet kunt kopen, dan maar stelen? Dat moeten de inbrekers bij een beddenzaak in het Brabantse Uden gedacht hebben. Maar hoe neem je in hemelsnaam een bed mee? Het is deze inbrekers toch gelukt…

Want bij een brutale inbraak in een beddenzaak is maandagnacht voor 130.000 euro aan Hästens-artikelen gestolen. Onder de gestolen goederen zat ook een Hästens Vividus bed van 60.000 euro: het duurste exemplaar ter wereld!

De daders kwamen binnen door aan de voorzijde een gat in de metalen wand te knippen. Vervolgens hebben ze de vier duurste Hästens-bedden uitgezocht en die naar de achterkant van het pand gesleept waar een nieuw gat in de wand geknipt werd. De dieven zijn vermoedeijk met een gestolen vrachtwagen met de buit gevlucht. Er stond nog eens 80.000 euro aan spullen klaar om meegenomen te worden.

Zie hier de beelden.

Lees ook:Huis Johan Cruijff voor een half miljoen leeg geroofd
Lees ook:Inbraakgolf treft bekende miljonairs
Lees ook:Kim Kötter bestolen van laptop
Lees ook:Inbraak bij Nicky Hilton in Hollywood
Lees ook:Lindsay Lohan is een ordinaire dief!

1 Reacties // Reageer

One thought on “Duurste bed ter wereld gestolen

  1. André de Hooge

    Ligt het bed nou ook zo lekker????

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>