Rijden op een echte Chanel

Vonden we enkele maanden terug nog een Segway met Swarovski kristallen. Dit modelletje van Chanel vinden we nog veel mooier. Compleet met een stijlvol Chanel tasje aan het stuur, kun je je meer dan stijlvol verplaatsen met deze tweewieler en kun je nog makkelijk iets meenemen ook!

Deze trendy tweewieler van Segway rijdt 25 kilometer per uur. De tas is uiteraard van het stuur af te halen, zodat je helemaal op en top trendy de winkels of je werk binnen stapt. De prijs van dit stijlvolle vervoersmiddel is nog niet bekend, maar wij hebben zo’n vermoeden dat het geen koopje zal zijn…

Lees ook:Ook een blingbling Segway
Lees ook:Glamourous App voor je iPhone
Lees ook:200 mensen er uit bij Chanel
Lees ook:Nieuwe sieradenlijn in Nederland: Ibiza Passion
Lees ook:De Beckhams intiem in de lift

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>