Win: Een Spaarpot van Beverly Hills Chihuahua!


Glitter & Glamour in de hondenwereld. Beverly Hills Chihuahua is een hilarisch avontuur met Chloe, een verwende, in diamanten gehulde Chihuahua uit Beverly Hills, die verdwaalt tijdens een vakantie in Mexico. Een hartverwarmend en ongelofelijk grappig verhaal, dat weer eens bewijst dat groter niet altijd beter is. Wil jij jezelf Beverly Hills lifestyle aanmeten? Begin maar met sparen! Wij geven deze week ter ere van de release van de Disney DVD een aantal leuke (Beverly Hills) Chihuahua spaarpotten weg!


Chloe is een glitter en glamour modebewuste Beverly Hills Chihuahua, die zó van haar luxe leventje geniet dat ze zich nauwelijks iets aantrekt van Papi, een hilarische Chihuahua die hopeloos verliefd op haar is. Maar wanneer dit verwende hondje in Mexico verdwaalt, probeert ze haar weg terug te vinden met de hulp van een Duitse herder, die de straten van Mexico goed kent. Hij ontfermt zich over haar en werpt zich op als haar nieuwe vriend en beschermer.

Als Papi ontdekt dat Chloe vermist is vertrekt ook hij richting het zuiden. Samen met een uniek gezelschap: drie honden, twee mensen, een sluwe rat en een nerveuze iguana,  probeert hij zijn ware liefde te redden. Vanaf 9 september 2009 verkrijgbaar op Disney Blu-ray Combo Pack (Blu-ray disc + DVD) en Disney DVD!

Wil jij kans maken op een van de superleuke Beverly Hills Chihuahua spaarpotten die wij deze week weggeven? Geef dan het goede antwoord op de volgende vraag:

Welke actrice verleende haar stem aan Chloe in de originele engelstalige versie van Beverly Hills Chihuahua?

- DEZE AKTIE IS INMIDDELS GESLOTEN -

Lees ook:Hollandse glamour in Beverly Hills Chihuahua
Lees ook:Beautyproduct van de Week: Glamour Spray
Lees ook:Callgirl Chloe door naar volgende ronde X Factor
Lees ook:Zangeres Whitney Houston (48) overleden
Lees ook:Video: Lichaam Whitney Houston overgebracht naar Newark

Geen reacties // Reageer