Glamour voor je handen


Je zal het misschien zelf ook gemerkt hebben: het koude winterweer is funest voor je handen! Je handen voelen ruw, zie er dof uit en hebben niet bepaald een glamourlook. We schreven eerder deze week al hoe dol de sterren zijn op La Mer en laat dit merk nu ook een uitstekende handcrème in haar assortiment hebben!

Okee, laten we maar meteen met de deur in huis vallen: zoals te verwachten is de The Handcrème van La Mer niet goedkoop. Een tube (100ml) kost 85,00 euro. Dus daarom waren onze verwachtingen extra hoog gespannen. Nu moet ik eerlijk toegeven een lastige handcrème-klant te zijn. Ik vind een crème al snel te vet, niet prettig of een te indringende geur hebben. Op een enkele handcrème na (zoals die van Herome) weiger ik dan ook handcrème te gebruiken, maar met het weer van de afgelopen weken hadden mijn handen wel een flinke oppepper nodig.

The Handcrème van La Mer kwam dus als geroepen. De crème verzacht de handen al onmiddellijk bij het aanbrengen en wordt erg goed door de huid opgenomen. Het laat geen vervelende vette handen achter en de geur is gewoon de bekende subtiele La Mer geur die alle producten bevatten al is deze in de handcrème iets meer aanwezig. Het leek wel of mijn handen een hele uitgebreide behandeling hadden gehad, want ze zagen er meteen een stuk beter uit.

De crème geeft, net als de gezichtcrèmes van La Mer, een subtiele glans. Dit komt door de Deconstructed Waters™ van La Mer die energie geven aan je huid en een een Skin Lightening Complex – een huidverhelderend complex – bevatten , die samen met de uit zee afkomstige eiwitten en botanische bestanddelen de kleur en helderheid van de huid verbeteren en daardoor ook de ‘teint’ van de handen verbeteren. Ook zou de crème ongewenste verkleuringen en ouderdomsvlekken verminderen, maar om het resultaat daarvan te zien, hebben wij deze nog niet lang genoeg gebruikt. Tot op heden zijn wij in ieder geval enthousiast en mogen onze handjes weer gezien worden.

Lees ook:De hemel op aarde!
Lees ook:Vaseline to the Rescue!
Lees ook:Je huid aan het werk bij Hannah
Lees ook:Help een oorlogskind naar school met een cadeau van The Body Shop
Lees ook:Win Dove producten en kaarten voor het ‘All You Need is Love’ concert!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>