Glamour Geuren Top 10 voor de Feestdagen

Het is alweer november en voor je het weet staan de feestdagen alweer voor de deur. Tijd om eens te kijken welke geuren je zelf kunt vragen aan de Sint of Kerstman of natuurlijk zelf kunt geven… De afgelopen tijd zijn er weer een boel heerlijke nieuwe geuren verschenen, maar ook een aantal vertrouwde geuren doen het nog steeds goed. Als je een parfumerie inloopt is er zo enorm veel keus. Wij zetten onze persoonlijke Glamourblog Top 10 damesgeuren voor je op een rijtje, om je wellicht te helpen bij deze keuze…

1. Gucci Guilty

Gucci Guilty heeft alles wat je verwacht van dit luxe merk. Een chique uitstraling, stijl en charme. De zwart/gouden verpakking heeft al die echte Gucci look. De flacon overtreft nog eens alle verwachtingen. Uitgevoerd in een goudkleurige flacon straalt de elegantie je al tegemoet. De geur is heerlijk zacht en stijlvol. Het is een warme bloemige zwoele geur. Ook deze geur bevat weer de patchoeli, die in elke geur van Gucci terug te vinden is. Gucci Guilty is een geur die bijna verslavend is, we blijven er aan ruiken!

Gucci Guilty is verkrijgbaar vanaf 55,00 euro (edt 30ml)2. Thierry Mugler Womanity

Met een naam als Womanity zou je bijna een super vrouwelijke geur verwachten. Integendeel. Womanity is pittig en heeft lef. Het parfum is ontstaan uit een samensmelting van vijgen en kaviaar. Hoeveel meer glamour kun je nog hebben? Wij vinden het een bijzondere, aparte geur. Voor overdag vinden we hem ietwat aan de zware kant, maar het is de perfecte uitgaansgeur. De flacon is navulbaar en de verpakking gemaakt van gerecycled  karton. Ook nog eens eco-vriendelijk dus!

Womanity van Thierry Mugler is verkrijgbaar vanaf 20,00 euro (edp 10 ml)

3. Hugo Boss Deep Red

Hugo Boss Deep Red for Women is een fruitige, bloemige gedurfde geur. De geur is uitdagend, ietwat sensueel zelfs. De flacon heeft een degelijke uitstraling met een moderne look.

BOSS is een van de marktleiders op het gebied van geuren en terecht. Niet voor niets staat het merk met twee geuren in onze top 10, maar Deep Red is van deze twee onze absolute favoriet.

Hugo Boss Deep Red for Women is verkrijgbaar vanaf 54,00 (50ml edp)

4. Love by Chloé

Niet alleen de flacon is een plaatje, ook de nieuwe geur van Chloé is een verleiding op zich. Nog maar net in de winkels, maar we zijn er nu al helemaal dol op. De flacon is van glas met gouden accenten en het logo schitterend ingegraveerd. De combinatie met het zachte roze parfum is helemaal geweldig. En chique ketting maakt het geheel af.

Love by Chloé is een klassieke, charmante geur, die een tikkeltje mysterieus is. Uiteraard weer een weelde aan bloemen, maar toch subtiel en chique. Love is een geur om spontaan verliefd op te worden!

Love by Chloé is verkrijgbaar vanaf 76,00 euro (edp 50ml)

5. Christina Aguilera Royal Desire

Ook de sterren doen het nog steeds goed op geurengebied. Maar liefst twee zangeressen wisten onze top 10 te halen. Christina Aguilera heeft zichzelf al meerdere malen op geurengebied bewezen. Christina is HOT! En dat zijn haar geuren ook.

Royal Desire is een zoete, zwoele, verleidelijke geur. Helemaal op het lijf van Christina gemaakt dus. De flacon heeft bovendien ook nog eens een leuk hangertje dat je aan je mobiel of tas kunt hangen. Elk formaat flesje heeft een ander hangertje. Leuk voor de verzamelaars dus.  En dat alles voor een redelijk prijsje…

Christina Aguilera Royal Desire is verkrijgbaar vanaf 17,00 euro (edp 15ml)


6. Naomi by Naomi Campbell

De volgende glamourdiva in ons lijstje is het pittige model Naomi Campbell. Ook zij heeft weer een nieuwe geur op de markt. Anders dan je bij dit glamourmodel wellicht zou verwachten is haar geur zeer betaalbaar. En toch heeft het die glamour uitstraling. De verpakking is opvallend door glitterende lovertjes, die ook weer terugkomen op de elegante flacon.

De geur zelf is fris maar sensueel. Een perfecte mix tussen fruitig en bloemig. Stijlvol en passend bij het glamourleven van dit mooie model.

Naomi by Naomi Campbell is verkrijgbaar vanaf 16,00 euro (15 ml edt)

7. Dioressence by Dior

We zouden bijna alle geuren van Christian Dior in dit lijstje kunnen plaatsen, want Dior doet het altijd goed als cadeau. Wij kozen voor een van de geuren uit “Les Créations de Monsieur Dior”. Elegante flacons, die nog steeds tijdloos zijn.

Wij kiezen voor Dioressence, een geur die al sinds 1979 bestaat. Een bijzondere, orientaals geur. Toch is de geur niet zoet, eerder wat pittig. Maar zoals gezegd, elke geur uit deze lijn, zoals ook de Diorissimo, Diorella, Eau Fraiche en Forever and Ever Dior zijn een bijzondere creatie op zich en een absoluut schitterend cadeau voor elke vrouw.

Dioressence is verkrijgbaar voor 98,60 euro (100 ml edt).

8 Forbidden Rose Avril Lavigne

Avril Lavigne mag het met haar muziek dan niet al te goed doen in Nederland. Met haar geuren doet ze het ontzettend goed. Het is de tweede geur van de zangeres en actrice. Haar eerste geur kreeg de naam Black Star, nu gevolgd door Forbidden Rose.

Forbidden Rose is een combinatie van fruitige, bloemige en houtachtige noten.  Het resultaat is een warme, romantische geur, die niet alleen bij de jonge meiden goed aanslaat.

Avril Lavigne Forbidden Rose is verkrijgbaar vanaf 17,00 euro (15ml edp)


9 BOSS Orange Sunset

De tweede BOSS geur in ons lijstje. BOSS Oranje Sunset wekte bij ons wat verwarring op, want de naam van de geur doet denken aan een zomergeur. Toch ligt dit juweeltje pas sinds oktober in de winkels.

Niet alleen een schitterende flacon om te zien, maar ook nog eens een heerlijke sensuele, bloemige geur. BOSS Orange Sunset is een minder zware geur dan BOSS Orange Woman en vinden wij dan ook wat prettiger om te dragen.

BOSS Orange Sunset is verkrijgbaar vanaf 40,00 euro (30ml edt)

10. Lacoste Joy of Pink

Lacoste Joy of Pink vinden we op nummer 10. Niet omdat deze geur geen hogere plek verdient, maar omdat deze geur simpelweg nog niet verkrijgbaar is. Deze geur mag je op je wishlist voor 2011 zetten, want hij is pas in januari in de winkels te vinden. Toch wilden we deze geur alvast vermelden in ons lijstje, want deze is zo heerlijk!

De Joy of Pink geur is gebaseerd op een cocktail van grapefruit en Blue Curacao. Krijg je al trek? Mooi zo, want dat is het geval dat deze geur je geeft. Een frisse, exotische, vrolijke geur. En dit alles in een vrolijke, maar stijlvolle verpakking en een vrolijke roze flacon.

Lacoste Joy of Pink is vanaf januari 2011 verkrijgbaar vanaf 20,00 euro (15ml edt)

Lees ook:Here comes the summer!
Lees ook:Gucci zegt het met bloemen
Lees ook:Absolutely Me, echt wat voor mij!
Lees ook:Exclusief design van Hugo Boss
Lees ook:Victoria en David Beckham zorgen ook voor glamour in de badkamer

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>