Geen geheim voor de sterren

Benieuwd naar de producten die de Rich & Famous gebruiken? Je zou verwachten dat de sterren alleen maar het duurste van het duurste gebruiken. Toch is dat niet altijd het geval. Neem bijvoorbeeld Gamila Secret. Madonna en Justin Timberlake zijn helemaal weg van dit huidverzorgings- en reinigingsproduct met 15 actief werkende kruiden, Olijfolie, Shea Butter, Avocado olie & 5 andere pure vegetale olien. De prijs van deze creambar? Slechts €19.95!

Sharon van Gamila Secret was onlangs in Las Vegas op uitnodiging van Justin Timberlake, waar veel sterren het product konden uitproberen en mee mochten nemen. Zie hieronder een verslag van het bezoek aan Vegas…

 

Lees ook:Gisele Bündchen schenkt anderhalf miljoen aan Haïti
Lees ook:Check Esmée Denters achter de schermen met Justin
Lees ook:Uma Thurman het nieuwe gezicht van Givenchy
Lees ook:Dewi neemt clip ‘Sour’ op in Las Vegas
Lees ook:Zoon van Diddy krijgt peperdure Maybach voor zijn 16e verjaardag

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>