Sjeik klaagt Michael Jackson aan

Michael Jackson is aangeklaagd door de zoon van de koning van Bahrein. Sjeik Abdullah bin Hamad Al Khalifa heeft bij de rechtbank in Londen een aanklacht ingediend tegen de popster wegens contractbreuk.

Jackson maakte in 2006 bekend dat hij een nieuw album zou uitbrengen bij het platenlabel van de sjeik. Die plaat heeft hij echter nooit gemaakt en nu wil de sjeik centjes zien. Maar heeft Michael Jackson die nog wel? De zanger kampt al jaren met financiële problemen. Vorige week verkocht hij zijn landgoed Neverland. De zaak zal a.s. maandag bij de rechtbank in behandeling worden genomen…

Lees ook:Michael Jacksons bezittingen onder de hamer
Lees ook:Katherine Jackson betaalt boodschappen ex Jermaine Jackson
Lees ook:Michael Jackson (50) overleden
Lees ook:Michael Jackson verkoopt Neverland aan… zichzelf!
Lees ook:Leden UB40 failliet

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>