Badpak van Pamela Anderson geveild


Het rode Baywatch badpak van Pamela Anderson heeft gisteren op een veiling in Amsterdam slechts 420 euro opgeleverd. Het badpak was voorzien van een handtekening van de blonde sexbom.

Het was een van de memorabilia van showbizzsterren die bij het Amsterdamse veilinghuis Boven’s onder de hamer ging. Een boxershort van boxer Mohammed Ali leverde ook slechts 420 euro op. Een hoed van Michael Jackson haalde niet eens het minimum veilingbedrag. De collectie is afkomstig van Michou Daniels, die acht jaar geleden begon met de winkel Famous in Amsterdam. Verder werden onder andere schoenen van Yoko Ono, een gesigneerde viool van Jaap van Zweden en vele gesigneerde foto’s van beroemdheden geveild. De animo voor de veiling leek niet groot. Slechts zo’n 90 geinteresseerden volgden de openbare veiling.

Lees ook:Duurste fles bubbels ooit geveild
Lees ook:Henk Westbroek veilt de gitaar van Kurt Cobain
Lees ook:Caitlyn Jenner durft nog niet in badpak
Lees ook:Bieden op de gleufhoed van Michael Jackson
Lees ook:Pamela Anderson halfnaakt op de catwalk

1 Reacties // Reageer

One thought on “Badpak van Pamela Anderson geveild

  1. André de Hooge

    Als mijn buurvrouw van nummer 20 het hare zou laten veilen, zou ze het aan de straatstenen niet kwijtraken; hahahahahahahahahahahahahahahaha!!!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>