Marijke Helwegen opent de Minima Fair


Op de dag dat Miljonair Fair haar deuren weer opent, 11 december 2008, opent Marijke Helwegen de Minima Fair. Als stunt om de lancering kracht bij te zetten zal Marijke op de Miljonair Fair haar entree maken in een zwarte SRV-wagen, met daarop de tekst: Minima Fair. A Luxury Lifestyle For Less.

De Minima Fair is een online platform met als gastvrouw Marijke Helwegen. Zij neemt ons mee in een wereld de zich het best laat omschrijven als ‘A Luxury Lifestyle For Less’. Of zoals Marijke het in haar eigen woorden zegt:

“Iedereen kan leven als een miljonair. Als je slim winkelt kun je voor weinig heel veel bereiken. Het is geen kunst om een beauty te zijn door heel veel geld uit te geven. Nee, het gaat er om dat je er fantastisch uitziet door creatief te zijn. Precies dat is ook de boodschap achter de Minima Fair. Het gaat op de Minima Fair niet om consuminderen, maar om een andere manier van consumeren. Echte rijkdom zit van binnen. Je kunt met minder nullen op je bankrekening ook volop genieten. Zo huur ik (Marijke) al mijn avondjurken bijvoorbeeld.”

Daar waar het aantal miljonairs de afgelopen jaren toenam, nam ook het aantal mensen met een minder brede beurs toe. Mede aangejaagd door de kredietcrisis die zich toevallig ontwikkelt vraagt deze tijd om de Minima Fair.

De Minima Fair wordt geen koopjes-outlet, geen uitverkoop. Wel kun je veel tips en tricks verwachten om bijvoorbeeld met eenvoudige ingrediënten een sterrendiner neer te zetten. Of met eenvoudige materialen accessoires te maken om er op een feestje als een engel uit te zien. Of tips die je geld besparen, zodat je weer wat overhoudt voor leuke dingen.

Want waarom zou je een Ferrari willen hebben als je er ook een kunt huren? Waarom een avondjapon kopen als je die ook prima kunt lenen? Waarom een nieuwe designerbank kopen als je tweedehands echt op puur design kunt zitten?

De Minima Fair gaat je antwoorden geven om een luxer leven voor minder geld te leden. En zo houd je vast weer geld over voor andere leuke dingen.

Lees ook:Marijke Helwegen gestopt door de ME
Lees ook:De SRV-wagen van Marijke Helwegen is stuk!
Lees ook:Sarah Ferguson opent Miljonair Fair
Lees ook:Yves Gijrath begint televisiezender
Lees ook:Protest voor de deuren van de Miljonair Fair

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Marijke Helwegen opent de Minima Fair

 1. charlotte

  Zag vanavond dat de Minima Fair SRV wagen met Marijke werd tegengehouden bij de Miljonair Fair door de ME. Zij wilden geen risico’s nemen met de demonstranten.

  De SrV wagen heeft het niet gehaald. Als een echte glamour lady betreedt Marijke te voet de Miljonair Fair.

    /   Reply  / 
 2. Dennis

  jammer de de wagen het niet gehaald heeft, maar tof dat ze een tegenhanger gelanceerd heeft, kan in deze tijden zeker geen kwaad!

    /   Reply  / 
 3. good girl, die marijke!

  pak ze lady! pak ze.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>