Michael Jacksons bezittingen onder de hamer


Zit Wacko Jacko dan toch in geldnood? Feit is dat meer dan tweeduizend persoonlijke items van Michael Jackson volgend jaar april geveild zullen gaan worden bij veilinghuis Julien’s Auctions.

De veiling zal maar liefst vijf dagen duren. Onder andere de glitterhandschoen die hij in 1985 droeg in de videoclip ‘Billie Jean’ zal worden verkocht. Naast de glitterhandschoen doet de 50-jarige artiest onder meer afstand van het toegangshek van zijn voormalige landgoed Neverland. Volgens het veilinghuis wordt een deel van de opbrengsten gedoneerd aan MusiCares, een stichting die hulpbehoevende muzikanten ondersteunt.

Het zou heel goed kunnen dat Jackson weer geldproblemen heeft. Michael Jackson wordt al jaren geplaagd door financiële problemen. Vorige maand werd Neverland verkocht aan een bedrijf waarvan Jackson mede-eigenaar is. Ook trof hij onlangs een schikking met een sjeik die hem beschuldigde van contractbreuk. Dus zou het geldnood zijn of hield Michael alleen maar grote schoonmaak?

Lees ook:Michael Jackson verkoopt Neverland aan… zichzelf!
Lees ook:Sjeik klaagt Michael Jackson aan
Lees ook:Deze spullen van Michael Jackson gaan onder de hamer!
Lees ook:Video: de geestverschijning van Michael Jackson!
Lees ook:‘Michael Jackson wordt NIET begraven op Forest Lawn!’

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Michael Jacksons bezittingen onder de hamer

 1. Angel Mulder Auteur

  Michael Jackson heeft een aanklacht ingediend tegen Julien’s Auction House. Hij wil voorkomen dat een vijfdaagse veiling van meer dan tweeduizend van zijn persoonlijke eigendommen eind april doorgaaat.

  Jackson zegt dat hij niet goed op de hoogte is gehouden van welke items tijdens de veiling onder de hamer gaan. Volgens de aanklacht, die de zanger bij een rechtbank in Los Angeles indiende namens zijn bedrijf MJJ Productions, zijn enkele van de spullen die geveild zouden worden ‘onvervangbaar en niet in waarde uit te drukken’. De poging die spullen te verkopen wordt ‘kwaadwillig, frauduleus, extreem, schandelijk en onwettig’ genoemd.

    /   Reply  / 
 2. André de Hooge

  Dat zal niet voor niets zijn…..

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>