Pamela kreeg een Jackie Pack!

Je zou toch bijna hopen dat je rich & (vooral) famous bent. Want net zoals zo veel Nederlandse sterren, mocht ook Pamela Anderson op de VIP-night van de Miljonair Fair een Jackie Pack in ontvangst nemen. Wij journalisten werken keihard en krijgen niks! Jaloers? Welnee! Alhoewel… De Jackie Pack bevat namelijk wel een schitterende Samsung D900i in mokkabruin, een antique golden coated armband, de Jackie jubileum-editie en een Vodafone simkaart met €10,- beltegoed! Zelfs Hans Klok kijkt wat zurig, want alleen de dames ontvingen de Jackie Pack. Nou ja, we tandenknarsen samen met Hans vrolijk verder…

Samsung heeft op The Miljonair Fair het exclusieve Jackie Pack geïntroduceerd. Het Jackie Pack is het resultaat van een unieke samenwerking tussen Samsung en Jackie Magazine. De limited edition Jackie Pack is gecentreerd rondom de F480 TouchWiz, die speciaal voor deze winter een modebewuste mokkabruine look heeft gekregen. De bijpassende sieraden versterken de stijlvolle uitstraling. Wie wil deze set nou niet?

De populaire Samsung TouchWiz F480 is een stijlvolle touchscreen telefoon met 2,6 inch LCD-kleurendisplay met een unieke gebruikersinterface. Het touchscreen kun je met speciale ‘widgets’ naar jouw smaak inrichten. In één vingervlugge beweging is via het ‘drag & drop’-principe de keuze voor widgets zoals klok, radio, mp3-speler, persoonlijke fotomap of verjaardagskalender gemaakt. Het designtoestel is ook in multimedia state-of-the-art met een 5 megapixelcamera, camcorder en snelle HSDPA-internetverbinding.

Voor prepaid-bellers introduceert Samsung het D900i Jackie Pack. Hierin zit naast de Samsung D900i in mokkabruin een antique golden coated armband, de Jackie jubileum-editie en een Vodafone simkaart met €10,- beltegoed. De Samsung D900i is ultradun, stijlvol en multifunctioneel. De Samsung D900i is uitgevoerd met een 3 megapixelcamera, bluetooth en mp3-speler. Welke van de twee Jackie Packs je ook kiest, je maakt altijd een stijlvol fashion statement.

Hebben hebben hebben! Nou ja, dan manlief maar weer eens lief aankijken misschien…?

De Samsung Jackie Packs zijn vanaf 12 december exclusief verkrijgbaar bij Vodafone. De verkoopadviesprijs van het F480 Jackie Pack is € 429,- inclusief BTW. De verkoopadviesprijs van het D900i Jackie Pack is € 99,95 inclusief BTW.

Lees ook:BN’ers bewonderen nieuwe Samsung Galaxy Tab
Lees ook:Tatjana weer sexy op kalender (zie foto’s)
Lees ook:John de Wolf en Jody Bernal gaan ‘ranken’
Lees ook:Eigen kledinglijn voor Golden Girl Betty
Lees ook:Peugeot Nederland toont limited edition RCZ Asphalt op Miljonair Fair

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>