Peperdure horloges voor voetbal-paar

De 23-jarige Manchester United spits Wayne Rooney en zijn vrouw Coleen moeten wel erg veel van elkaar houden. Het stel, dat in de zomer van dit jaar trouwde, gaf elkaar zonder dat ze het van elkaar wisten een peperduur horloge met kerst.

News of the World bericht dat Wayne een Rolex ter waarde van ruim 74.000 euro voor Coleen bestelde. Zelf kreeg de spits van Manchester United van zijn vrouw een Panerai-uurwerk van 84.000 euro. Een vriend van het stel vertrouwt de krant toe: ‘Pas op kerstochtend ontdekten ze dat ze naar dezelfde juwelier waren geweest.’ Het horloge was voor Coleen blijkbaar nog niet duur genoeg, want ook schafte Coleen voor beider gemak een nieuwe Bentley aan van 158.000 euro. Geen misselijke cadeautjes… Rooney mag wel uitkijken met een vrouw met zo’n groot gat in haar hand!

Lees ook:Rooney, Cole, Beckham en andere overspelige voetballers
Lees ook:Vrouw Edwin van der Sar getroffen door hersenbloeding
Lees ook:Zwanger model Rafaella Fico neemt Balotelli terug
Lees ook:Recordbedrag voor Cristiano Ronaldo
Lees ook:Kluun jatte Barry Atsma’s dure horloge!

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Peperdure horloges voor voetbal-paar

  1. Pingback: Rooney, Cole, Beckham en andere overspelige voetballers | Glamour

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>