Zoontje van David Beckham rijdt in een Porsche!


‘Jong geleerd, oud gedaan’ zeggen ze wel eens. Nu is dat als je het zoontje bent van David en Victoria Beckham en natuurlijk wel erg makkelijk. Vader David is een autofreak en schijnt flink wat auto’s in zijn verzameling te hebben en nu heeft de negen jarige zoon Brooklyn ook zijn eerste exemplaar al in ontvangst mogen nemen.

Het gaat om een kleine uitvoering van een sportwagen van Porsche. Een éénzitter. De auto is handgemaakt en heeft een dieselmotor. Prijs van dit leuke speelgoedje is bijna 70.000 euro. Een rijbewijs heb je er niet voor nodig, dus de kleine Beckham kan lekker joyriden in deze Porsche. Het is wel aan te raden om dit in de tuin te doen, want je moet er toch niet aan denken dat iemand dit belachelijk dure speelgoed van je afpakt?! Het handige van deze auto is wel: hij kan zo mee in de kofferbak van papa.

Lees ook:Een miljoen voor huis waar Beckham opgroeide
Lees ook:David Beckham siert condooms
Lees ook:Dochter voor de Beckhams: Harper Seven
Lees ook:Eerste beelden Porsche Panamera
Lees ook:‘David Beckham had sex met een lingerieverkoopster’

1 Reacties // Reageer

One thought on “Zoontje van David Beckham rijdt in een Porsche!

  1. André de Hooge

    Ik ook op die leeftijd hoor!!! Hahahahahahahahaha!!!!!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>