Victoria Koblenko geeft Pink Ribbon-Agila weg


Als onderdeel van de lancering van de nieuwe Opel Agila in 2008, mocht Victoria Koblenko met nieuwe blonde look een Opel Agila aan een goed doel schenken. Ze koos voor Pink Ribbon, de organisatie die aandacht vraagt voor borstkanker. Pink Ribbon heeft de nieuwe, hippe stadsauto van Opel vervolgens ingezet als hoofdprijs van een puzzelactie van een aantal damesbladen, waarvan de opbrengst terecht komt bij Pink Ribbon.

Gisteren kreeg prijswinnares Thea Pekel uit Heemskerk haar Opel Agila met een ‘touch of pink’ persoonlijk overhandigd door de actrice. Thea is dolblij met haar nieuwe aanwinst:  “Ik had nooit verwacht dat ik de Agila zou winnen. Nu kan ik ook nog zeggen dat ik die auto voor het goede doel gewonnen heb!” . Wat een schattig karretje!

Lees ook:Pink Ribbon Magazine morgen in de winkel
Lees ook:BN’ers achter de balie bij onze favoriete slagerij!
Lees ook:Agenda’s voor het goede doel
Lees ook:Video: Sterren stralen op Pink Ribbon Gala
Lees ook:Jan Heemskerk vertrekt bij Playboy

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>