Een sms-je zou oorzaak mishandeling Rihanna zijn


Een sms-bericht van een vrouw zou de confrontatie tussen Chris Brown en Rihanna teweeggebracht hebben, die resulteerden in hevige verwondingen aan het gezicht van de popster.

In rapporten staat dat Brown een sms-je van een vrouw ontving toen het tweetal in hun zilveren Lamborghini reed, waarin stond dat deze vrouw hem later die dag wilde zien. Hierna ontstond een ruzie tussen Rihanna en Chris Brown, waarbij Brown door het lint ging en haar herhaaldelijk in het gezicht stompte. Rihanna wilde de auto verlaten, waarna haar vriendje nog bozer werd en haar probeerde te wurgen. De verwondingen van Rihanna, die een bloedneus, een gespleten lip, een gezweld en gekneust gezicht had en gebeten was in haar hand en arm, zijn naar verluid zo ernstig dat zij wellicht plastische chirurgie nodig heeft om de schade te verbeteren, die door haar 19-jarige partner werd veroorzaakt.

Haar ogen zijn zo opgewollen dat zij deze voor de politiefoto’s niet eens behoorlijk kon openen. De zangeres heeft een party ter ere van haar 21ste verjaardag afgezegd, evenals een aanstaand concert in Djakarta, terwijl ze herstelt van de verwondingen en zeer waarschijnlijk ook het trauma dat daarmee gepaard gaat.

Lees ook:Is Rihanna zwanger van Chris Brown?
Lees ook:De daden en straf van Chris Brown
Lees ook:Rihanna getrouwd met Chris Brown?
Lees ook:Video: Chris Brown spreekt bij Larry King over Rihanna
Lees ook:De sextape van Rihanna!

1 Reacties // Reageer

One thought on “Een sms-je zou oorzaak mishandeling Rihanna zijn

  1. Nanda

    Lekker ventje die Chris Brown. Mag toch hopen dat het haar EX-vriendje is inmiddels…

      /   Reply  / 
  2. Pingback: 2009: De Break-Ups | Glamour

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>