Treden Coldplay en Take That vanavond samen op?


Staan Coldplay en Take That vanavond samen op één podium? Als het aan Chris Martin van Coldplay ligt, gaat dit zeker gebeuren. In een oproep in de Engelse krant The Sun roept Chris de heren van Take That op om zich met Coldplay op het podium te voegen om samen een nummer te doen.

Vanavond treden beide groepen op tijdens de Brit Awards, waar Coldplay genomineerd is voor vier awards. In een interview in The Sun zegt Chris “Mijn droom is dat we voor morgenochtend samen met Take That een nummer hebben gespeeld. Dat zou me heel gelukkig maken.” Tijdens concerten speelt de band Coldplay vaak het nummer Back for Good van Take That. Het lijkt er op dat de heren echte Take That fans zijn…

Ook Coldplay heeft er een bewonderaar bij, want Lionel Richie zou graag met deze band op zijn nieuwe album werken. Het lijkt er op dat de Brit Awards gaat zorgen voor bijzondere combinaties in de muziekbusiness.

Lees ook:Coldplay, The Killers, Bono én Gary Barlow zingen samen! (filmpjes)
Lees ook:De Brits, de winnaars, de optredens…
Lees ook:Video: Take That samen met Robbie op het podium!
Lees ook:‘Chris Hordijk is The Voice of Holland’
Lees ook:Update: Michael Jackson doet geen 10 shows, maar 22!

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Treden Coldplay en Take That vanavond samen op?

  1. Pingback: Coldplay, The Killer, Bono én Gary Barlow zingen samen! (filmpjes) | Glamour

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>