De Pfaffs zetten hun villa te koop!

Onverwachte opschudding bij de Pfaffs. Jean-Marie en zijn vrouw Carmen zetten hun riante villa in Brasschaat – bekend uit hun soapserie ‘De Pfaffs’ – te koop. Er doken eerder al geruchten op over geldnood in de familie van de gewezen topkeeper, maar zijn vrouw Carmen ontkent formeel dat de villa daarom verkocht wordt. “Ik ben gewoon het poetsen beu”, zegt ze in Het Laatste Nieuws. De villa zou zo’n 1,3 miljoen euro waard zijn.

Het blijft dus slecht (financieel) nieuws regenen bij de Pfaffs. Vorig jaar ging er een gerucht over belastingontduiking terwijl niet veel later de boetiek van dochter Kelly failliet ging. Eerder waren er ook al geruchten dat Jean-Marie (52) was opgelicht.

Trouwe kijkers van ‘De Pfaffs’ kennen het huis van binnen en van buiten, betere reclame voor de villa is bijna niet mogelijk. De villa heeft een zwembad, een tennisveld, vijf garages, een grote living en een hoop slaapkamers. Hieronder enkele beelden van de woning.

Lees ook:De sextape van Carmen Electra (zie video)
Lees ook:Villa uit ‘De Gelukkige Huisvrouw’ te koop (zie foto’s)
Lees ook:Carmen Electra stript in nachtclub (zie foto’s!)
Lees ook:Villa Marilyn Monroe te koop
Lees ook:Te koop: het stulpje van Jennifer Lopez

7 Reacties // Reageer

7 thoughts on “De Pfaffs zetten hun villa te koop!

 1. Rene Michels

  IK HEB GEEN REACTIE OP DE PFAFF FAMILIE,MAAR WIL BIJ DEZE OOK MELDEN DAT IK MIJN RIANT HOEKAPPRTEMENT MET BINNENZWEMBAD JUIST TE KOOP HEB ! neem kontakt op 003214451622
  schitterende ligging met terrassen en eigen tuin bezoekers parkeerplaatsen en eigen garage-plaats zonnige ligging met pracht uitzicht prive.

    /   Reply  / 
 2. Rene Michels

  kijk even op http://www.deboerenpartners.be te koop in turnhout schitterend riant appartement met binnenzwembad en op schitterende lokatie,in het groen aan de zonnige kant met terrassen rondom.
  Rene Michels

    /   Reply  / 
   1. Rene Michels

    allereerst sorry voor dit late berichtje maar wij zijn zojuist terug van onze reis naar Australie,en zijn momenteel net bezig met kopers voor dit appartement dank voor Uw belangstelling,neem gerust later even kontakt op om te zien of het verkocht is vr.groeten Rene Michels

      /   Reply  / 
 3. F. Schepers

  Dit is een prachtig appartement.
  Ik heb al een afspraak gemaakt.
  Dus bij deze, tot ziens.

    /   Reply  / 
  1. Rene Michels

   altijd welkon vergeet de goed Gevulde KNIP niet doei !!!

     /   Reply  / 
 4. banaan

  hoi hoi leuk leuk ik ik ben ben fann fann

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>