Madonna’s broer ontvangt Peter van der Vorst


Als het je niet lukt om de grote popdiva herself, Madonna, te mogen ontmoeten, dan is de next best thing waarschijnlijk haar broer. Dat zou je denken, maar Madonna leeft al jaren in onmin met haar broer Christopher. Hij schreef vorige jaar een boek over zijn beroemde zuster en daar was de diva ‘not amused’ over…

In de uitzending Van der Vorst ziet Sterren van morgenavond gaat Peter van der Vorst op bezoek bij deze broer, waarbij hij ongetwijfeld weer veel privédetails over zijn zus zal spuien. Onze collega’s van Shoppen.blog.nl schreven overigens al eerder over het boek van Christopher Ciccone (47).

VAN DER VORST ZIET STERREN, VRIJDAG 20 FEBRUARI, 22.00 UUR, RTL 4

Lees ook:Peter van der Vorst duikt nachtclub in met Dita von Teese
Lees ook:Paul Potts is een rijk man
Lees ook:In dit huis woont Tatjana in Brasschaat
Lees ook:Peter van der Vorst komt bij de sterren thuis
Lees ook:Janice Dickinson op zoek naar toyboy in tv-programma

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>