Henk Westbroek zou in gecrasht vliegtuig zitten


Henk Westbroek had bijna in het gecrashte vliegtuig van Turkish Airlines gezeten. Gelukkig voor Henk besloot hij uit te slapen en liet zijn vlucht voor 70 euro overboeken naar een latere tijd. De Boeing 737 van de Turkse maatschappij was onderweg vanuit Istanbul en storte neerlangs de A9 bij de Polderbaan.

Westbroek is niet zo’n vroege vogel en betaalde 70 euro extra om ‘s middags te kunnen vliegen. Hierdoor zat hij niet in de vlucht die naast de Polderbaan terechtkwam.”Het zijn de beste 70 euro die ik ooit heb besteed”, zei hij.

De zusjes Hajar en Jihad Alariachi van het tv-programma de Meiden van Halal zaten wel in het vliegtuig. Jihad raakte lichtgewond bij de crash en is nu in een ziekenhuis. De zusjes waren voor opnames naar Libanon geweest. Bij de ramp kwamen negen mensen om. Zo’n 25 passagiers liggen nog in kritieke toestand in het ziekenhuis.

Lees ook:Henk Westbroek veilt de gitaar van Kurt Cobain
Lees ook:Katie Price biedt gestrande reizigers een vlucht aan
Lees ook:Willem-Alexander en Máxima vieren oudjaar in Dubai
Lees ook:Glamour ontbreek bij audities Next Top Model
Lees ook:De Gooische Meisjes uit de kleren in Playboy

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>